"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

O Max Keizer Ξαναχτυπά - " Είμαι βαθύτατα στενοχωρημένος από αυτόν τον ΗΛΙΘΙΟ που είναι εντελώς στην υπηρεσία των τραπεζιτών"

Print this post
" Είναι ένας ψυχρόαιμος ψεύτης"
" Πως σηκώνεται το πρωί ο Ομπάμα και κοιτάζεται στον καθρέφτη και δεν κλέει από ντροπή και αμηχανία; Ως ένας Αμερικανός ο ίδιος , είμαι βαθύτατα στενοχωρημένος από αυτόν τον ηλίθιο που είναι εντελώς στην υπηρεσία των τραπεζιτών ".

  Αυτά ήταν τα λόγια του Max Keiser  σε απάντηση για σχολιασμό  ως προς τον διορισμό του αντιπροέδρου της JP Morgan William Daley, σε επικεφαλή του προσωπικού του αμερικανού προέδρου Ομπάμα.

  Αλλά η συγκεκριμένη περίσταση ή αναφορά για το σχόλιο του Max δεν πειράζει πραγματικά. Και είναι ένα επίμαχο ζήτημα, ούτως ή άλλως. Ο Ομπάμα πραγματικά δεν έχει ντροπή.
Υποκλίνεται στους ξένους αρχηγούς κρατών, αλλά το ότι έχει κάνει για τους τραπεζίτες είναι απλά αισχρό.

 Δεν μένω καθόλου έκπληκτος λοιπόν από τον διορισμό αυτό.

Δείτε το βίντεο όπου ο Max Keiser μιλά για τον Ομπάμα:




 Όπως έχουμε δείξει και από το ντοκιμαντέρ " Η Απάτη Ομπάμα", ο νυν πρόεδρος της Αμερικής ήρθε στην εξουσία μόνο για να συνεχίσει την πολιτική του Τζ.Μπους του νεότερου. Απλά ήταν ένα μαύρο προσωπείο που πετάχτηκε στον κόσμο των ΗΠΑ μόνο και μόνο για να κατευνάσει την οργή που είχε μαζευτεί από τα 8 χρόνια θητείας του προηγούμενου προέδρου.

 Η μόνη ελπίδα για τον κόσμο είναι ο ρεπουμπλικανός Ron Paul, που σε πολλές δημοσκοπήσεις φέρεται ο πιο αξιόπιστος υποψήφιος για το χρήσμα του προέδρου των ΗΠΑ. Επίσης είναι πιθανόν να γίνει ο πρώτος πολιτικός που θα καταφέρει να περάσει από ακρόαση και έλεγχο την FED ( την Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής) για πρώτη φορά από την ίδρυσή της το 1913!

Δείτε το ντοκιμαντέρ " Η Απάτη Ομπάμα " εδώ
Δείτε το άρθρο μας για τον Ron Paul εδώ


" Συκοφάντης "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...