"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Τι στο καλό ψεκάζουνε; - What in the world are they spraying?

Print this post

Έχουμε ξανασχοληθεί στο παρελθόν, επανερχόμαστε όμως με αυτό το βίντεο για να πειστεί και ο πλέον δύσπιστος οτι δεν πρόκειται περί θεωρίας συνωμοσίας αλλά για μυστικά πειράματα γεωμηχανικής. Είναι λυπηρό να ακούμε σε συζητήσεις εκπαιδευτικούς να ειρωνεύονται τους ανθρώπους οι οποίοι ισχυρίζονται ότι ψεκάζεται όλη η Γη με αλουμίνιο, βάριο, τιτάνιο και άλλα πολυμερή.

Το βίντεο αυτό είναι η απόλυτη απόδειξη για κάθε δύσπιστο. Έχει αναφορές απο μετεωρολόγους αλλά το κυριότερο απο ένα συνέδριο γεωμηχανικής και θα δείτε μόνοι σας τους επιστήμονες να επιβεβαιώνουν την ύπαρξη αυτών των πειραμάτων και να λένε ακριβώς οτι δεν δημοσιεύτηκε τίποτα. Αν κάποιος λοιπόν σας αμφισβητεί, μην θυμώνετε, απλά δείξτε του το βίντεο.

 Σημ. Συκοφάντη

" Πριν από λίγο καιρό, σε ένα ταξίδι μου στη Λέσβο, είχα την τύχη/ατυχία(;), να παρακολουθήσω ένα αεροπλάνο σε αρκετά μεγάλο ύψος να κινείται με κατεύθυνση προς την Τουρκία. Ήμουν αρκετά περίεργος από τα ίχνη που άφηνε το αεροπλάνο, καθώς αυτά φαινόντουσαν να ΜΗΝ διαλύονται ακόμα και μετά από μισή ώρα παραμονής στο ίδιο σημείο. Να σημειώσω ότι την συγκεκριμένη ημέρα είχε άπνοια και γενικά η ημέρα και ο ουρανός ήταν πεντακάθαρος. Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε κατά τις πρώτες μεσημεριανές ώρες.Ώρες μετά, ο ουρανός ήταν ακόμα στιγματισμένος από την πορεία των νεφών που είχε αφήσει πίσω του το αεροπλάνο και όχι μόνο αυτό αλλά φαινόντουσαν σαν να είχαν εξαπλωθεί αρκετά ώστε να καλύψουν ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του ουρανού. Αναφέροντάς το σε 2-3 ηλικιωμένα άτομα, εισέπραξα μια τυπική ειρωνεία και κριτική, στο να μην πιστεύω σε τέτοιους ισχυρισμούς και τέτοιες θεωρίες συνωμοσίας.
 Να σημειώσω ότι ανάλογα περιστατικά έχω παρακολουθήσει και στην Θεσσαλονίκη- Κιλκίς ( ειδικά αν το αεροπλάνο έχει κατεύθυνση από Νότια προς Βόρεια μπορείς να δεις την γραμμή να εξαπλώνεται συνεχόμενα μέχρι τα βόρεια σύνορά μας) αλλά και στην Αθήνα. Οι αναφορές δε, σε όλο τον Ελλαδικό χώρο ... αμέτρητες.

Το ντοκιμαντέρ είναι αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που δεν επαναπαύονται και δεν τρώνε ότι τους πετάνε."




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...