"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

« Αόρατη Αυτοκρατορία, Μία Νέα Παγκόσμια Τάξη Ορίζεται»

Print this post
   Δείτε από τον " Συκοφάντη " το καταπληκτικό ντοκιμαντέρ του Jason Bermas και Alex Jones, ολόκληρο και με ελληνικούς υπότιλους. Και όπως λέει και ο Alex : «Κατεβάστε όλες μου τις ταινίες σε Υψηλή Ποιότητα, κάψτε 'τες σε δισκάκια και δώστε 'τες σε όλη την γειτονιά. Ας ξεσκεπάσουμε τους υπέρμαχους της παγκοσμιοποίησης. Δεν θα μπορέσουν να φέρουν εις πέρας τα απαίσια σχέδια τους. Η μοίρα της ταινίας αυτής είναι στα χέρια σας.»
  
  Το ντοκιμαντέρ του Jason Bermas «Αόρατη Αυτοκρατορία αποκαλύπτει τη νέα παγκόσμια τάξη ,όπως οι ίδιοι την αποκαλούν, δείχνει πώς οι ελίτ δεν έχουν μόνο συνωμοτήσει για να δημιουργήσουν μια δικτατορική παγκόσμια κυβέρνηση κατ 'ιδίαν, αλλά έχουν δηλώσει την ατζέντα τους δημοσίως εκατοντάδες φορές.
Τονίζοντας τα λόγια ανθρώπων όπως ο Paul Wolfowitz, ο Michael Mullen, ο David Cameron, Γκόρντον Μπράουν και πολλοί πολλοί άλλοι,αποδεικνύει ότι Αόρατη Αυτοκρατορία έχει παραιτηθεί από τις εικασίες και έχει περάσει σε ωμά σκληρά γεγονότα. Αυτή η ταινία είναι η εγγύηση για να ξυπνήσει ακόμα και τους πιο ένθερμους σκεπτικιστές για την προδήλως αποδείξιμη επιτάχυνση προς την κατεύθυνση ενός αυταρχικού καθεστώτος πλανητικά ότι προτίθεται να ελέγχει και να ρυθμίζει κάθε πτυχή της ύπαρξής μας

Κατεβάστε το   VeohWebPlayerSetup_eng.exe      εγκαταστείστε το για να δείτε την ταινία και όλα τα μεγάλα σε δειάρκεια βίντεο του Veoh . ( Το αρχείο είναι από δικό μου link και είναι ασφαλές, καθώς είναι πρόσθετο της Veoh ).




Watch Aorati autokratoria-Bilderberg (greek subs) in Educational & How-To  |  View More Free Videos Online at Veoh.com

1 σχόλιο:

  1. Κατεβάστε το VeohWebPlayerSetup_eng.exe από εδώ : http://www.mediafire.com/?8jbwa1cceref69c και εγκαταστείστε το για να δείτε την ταινία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...