"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

Σύσταση υπουργικού Συμβουλίου Ελλάδας-Ισραήλ;

Print this post
Υπουργικό Συμβούλιο Ελλάδας-Ισραήλ
  Η δημιουργία κοινού υπουργικού συμβουλίου συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και του Ισραήλ συμφωνήθηκε μεταξύ Παπανδρέου και Νετανιάχου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, έπειτα από πρωτοβουλία του κ. Παπανδρέου.
Τα κόκαλα του Ανδρέα , του Γιάσερ , και των φονευθέντων παιδιών της Παλαιστίνης τα ακούει κανείς..;
     


Η δημιουργία κοινού υπουργικού συμβουλίου συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ συμφωνήθηκε μεταξύ των πρωθυπουργών των δύο χωρών, Γιώργου Παπανδρέου και Benjamin Netanyahu, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, έπειτα από πρωτοβουλία του κ. Παπανδρέου και στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα της διαδικασίας ενίσχυσης των διμερών σχέσεων, που είχαν ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι.

Στο υπουργικό αυτό συμβούλιο που θα βρίσκεται υπό την ηγεσία των δύο πρωθυπουργών θα συμμετέχουν υπουργοί και από τις δύο πλευρές και σκοπός θα είναι η εμβάθυνση της συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ σε συγκεκριμένους τομείς.

Η πρώτη σύνοδος αυτού του νέου διακρατικού οργάνου προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί εντός του επομένου διμήνου και η προετοιμασία του ανατέθηκε από τους δύο πρωθυπουργούς στους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών, Δημήτρη Δρούτσα και Avigdor Lieberman.

 Πηγή

Σχόλιο " Συκοφάντη " : Άραγε μετά τις κοινές ασκήσεις με τους Ισραηλινούς ( Gloriouw spartan 2008, CSAR στην 117ΠΜ) μήπως ο εβραίος και φιλοισραηλινός πρωθυπουργός μας κ Τζέφρι Μινέικο Γεώργιος Παπανδρέου, κάνει και «κοινά» εγκλήματα πολέμου με τους Ισραηλινούς..;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...