"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Η ΕΕ σχεδιάζει απαγόρευση της λέξης "ΜΗΤΕΡΑ" με υποβολή της ἀποφασης 12267

Print this post
Μετά την απαξίωση του πατρικού ρόλου σειρά έχουν οι μητέρες. Πατέρες, Μητέρες, ενωθείτε και αντισταθείτε για χάρη των παιδιών μας.

Το
Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υποδεικνύει την υποβολή αποφάσεως 12267, δια της οποίας μεταξύ άλλων συνιστάται να καταπολεμηθή ως σεξιστική στερεοτυπία (!) η χρήσις του όρου «μητέρα» . Συνιστάται λοιπόν η παράκαμψις της χρήσεως της έννοιας αυτής, ως ανασταλτικής της «ισότητος των φύλων». Έτσι αξιολογείται ο ρόλος της μητέρας ως παθητική λειτουργία.

Ιδιαιτέρως
«προοδευμένη» επ᾿ αυτού προκύπτει η Ελβετία. Συμφώνως προς νέαν οδηγίαν περί της υπηρεσιακως ενδεικνυμένης γλώσσης, εμπίπτει η χρήσις των εννοιών «πατέρας» και «μητέρα» εις την κατηγορίαν των καλουμένων «εννοιών διακρίσεων»·«γονεϊκά μέρη» ή «α΄ και β΄ γονικό» ως γονείς.

  Η σοσιαλίστρια πολιτικός από την Ελβετία  Doris Stump, προκάλεσε αναταραχή στα ευρωπαϊκά κράτη μέλη με την εξής γραπτή δήλωσή της στην απόφαση 12267 του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου όπου μιλά για σεξιστικές διακρίσεις και πρότυπα που έχουν δημιουργηθεί για τις γυναίκες στα μίντια, όπου αναφέρει : «media portray women as “as passive and lesser beings, mothers or sexual objects», δηλαδή ότι «τα μίντια αντικατοπρίζουν την γυναίκα ως παθητικές και κατώτερα όντα, μητέρες και σεξουαλικά αντικείμενα».


 Αυτή η εξίσωση της λέξης «Μητέρα» με τον όρο σεξιστικό πρότυπο προκάλεσε έντονες ομιλίες και αντιδράσεις ανά την Ευρώπη.


  Μια τροπολογία του Εuropean People's Party, αναφέρει ότι: « Η σύνδεση της λέξης "μητέρα" με τους όρους  "σεξιστικό πρότυπο" και "κατώτερα όντα" είναι εξευτελιστική για τις γυναίκες που ελεύθερα αποφασίζουν να κάνουν παιδιά και να γίνουν μητέρες,  κάτι το οποίο θα έπρεπε να τιμάται και όχι να θεωρείτε κατώτερη κατάσταση.

από " Συκοφάντης "




Isabel Kamber
«Η οδηγία είναι υποχρεωτική προκειμένου περί υπηρεσιακών δημοσιευμάτων και εγγράφων», εξήγησε η Isabel Kamber, υποδιευθύντρια του Γερμανικού τομέως της Κεντρικής Γλωσσικής Υπηρεσίας της ομοσπονδιακής καγκελαρίας της Ελβετίας.

Τοιουτοτρόπως ευθυγραμμίζονται οι πολιτικοί ιθύνοντες της Βέρνης
προς την γραμμήν της κατ᾿ εφαρμογήν της ισότητος των φύλων υποβολής αποφάσεως 12267 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Η συγκεκριμένη υποβολή θα είναι και ευνοϊκή προς την διεκδίκησιν γονεϊκότητος υπό ομοφυλοφίλων ζευγών· οπότε κάποιο παιδί με «κοινωνικούς γονείς» δύο λεσβίες γυναίκες, δεν θα είχε πλέον (όπως τώρα) μία μητέρα και μία θετή μητέρα αλλά δύο «γονεϊκά μέρη»: γονεϊκό μέρος 1 και γονεϊκό μέρος 2.
Θα είναι όμως αναγκαίως και συνεπές προς την ως άνω γραμμήν να αλλάξη και ο παππούς εις προγονέα 1, η γιαγιά εις προγονέα 2 - ή, ακόμη καλλίτερα, εις προγονεϊκόν μέρος 1.1, προγονεϊκόν μέρος 1.2 καθώς και προγονεϊκόν μέρος 2.1 και προγονεϊκόν μέρος 2.2.





Πηγή: http://save-zack-id65.blogspot.com/search?updated-max=2010-11-27T19%3A28%3A00%2B02%3A00&max-results=10



Αρχικό κείμενο: 
"Mutter gibt’s nicht mehr…
  Der Europarat berät die Beschlußvorlage 12267, in der unter anderem empfohlen wird, die Verwendung des Begriffes „Mutter“ als ein sexistisches Stereotyp (!) zu bekämpfen. Es wird empfohlen, die Verwendung dieses Begriffes zu unterlassen, da es die „Gender-Gleichheit“ behindere. Die Rolle der Mutter wird demnach als passive Funktion bewertet.
Besonders weit ist da die Schweiz „fortgeschritten“. Laut neuem Leitfaden für die amtlich verbindliche Sprache in der Schweiz scheint die Verwendung der Begriffe „Vater“ und „Mutter“ unter die Rubrik „diskriminierende Begriffe“ zu fallen. Kinder könnten demnach in der offiziellen Amtsprache keinen Vater und Mutter, sondern den Begriff „der Elternteil“ oder „das Elter“ als Abstammung haben. „Der Leitfaden ist für amtliche Publikationen verbindlich“, erklärte Isabel Kamber, stellvertretende Leiterin Zentrale Sprachdienste, Sektion Deutsch, der Bundeskanzlei in der Schweiz.
Damit folgen die politisch Verantwortlichen in Bern den Vorschlägen in der Beschlußvorlage 12267 im Ausschuß für Chancengleichheit von Männer und Frauen des Europarates. Diese Regelung würde auch den Erwerb der Elternschaft durch homosexuelle Paare erleichtern. Ein Kind, dessen soziale Eltern zwei lesbische Frauen sind, hätte dann eben nicht mehr eine Mutter und eine Stiefmutter, sondern zwei „Elter“: Elter 1 und Elter 2.
Folgerichtig wäre dann aber auch, daß aus Großmutter und Großvater – Großelter 1 und Großelter 2 wird – oder noch besser – Großelter 1.1 und Großelter 1.2 sowie Großelter 2.1 und Großelter 2.2……………
Stehen der Europarat und manche Politiker unter Drogen, fragen wir uns???
EDMUND "





Πηγές : http://www.ionainstitute.ie/index.php?id=861
               http://r-u.org.ua/en/news/53-news.html
               http://futuriti.com/question/4540.html

12 σχόλια:

  1. http://assembly.coe.int/main.asp?Link=/documents/workingdocs/doc10/edoc12267.htm

    Ειλικρινά πιστεύεις ότι κανείς δεν θα τσεκάρει τις γελοιότητες που δημοσιοποιείς; Η απόφαση 12276 είναι υπαρκτή αλλά αφορά στην καταπολέμηση των σεξιστικών στερεότυπων για τις γυναίκες στα μίντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για την ενασχόληση σου επί του θέματος και καλά έκανες και με ενημέρωσες περί του άρθρου, γιατί ειλικρινά με έκανες να ψάξω για πολύ ώρα τι πραγματικά συμβαίνει με αυτήν την ιστορία.
    Όντως η απόφαση μιλάει για τα σεξιστικά στερεότυπα που αποδίδονται στις γυναίκες στον χώρο των ΜΜΕ.
    Ο όλος ντόρος έχει γίνει συγκεκριμένα για την φράση της : «media portray women as “as passive and lesser beings, mothers or sexual objects».
    Δηλαδή όπως αναφέρει και το IONA institute( http://www.ionainstitute.ie/index.php?id=861 ) αλλά και το RUSSIAN SPEAKING UKRAINE ( http://r-u.org.ua/en/news/53-news.html ) η κυρία Stump, εξισώνει την εικόνα της νοικοκυράς και μητέρας γυναίκας με σεξιστικό στερεότυπο..

    Πάντως θα αναδιαμορφώσω το άρθρο με όλες τις πληροφορίες που μάζεψα , γιατί σε μερικά ιστιολόγια όντως ήταν εκτός θέματος κάποιες παρατηρήσεις.

    Φιλικά " Συκοφάντης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ 9:22 μ.μ.

    ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ ΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ “…τις γελοιότητες που δημοσιοποιείς…” ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ (ΠΗΡΩΜΕΝΗ Ή ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ) ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥ

    ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

    ΟΤΑΝ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕΞΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΛΕΞΗ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΤΕ HΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟ ΔΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ:

    http://polemos.pa-sy-a.gr/pa-sy-a_polemos.htm#polemos_11


    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΜΕΛΙΣΣΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ:

    http://epitomeis.pa-sy-a.gr/pa-sy-a_epitomeis.htm


    ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΣΑΝΔΡΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΣΩ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΥΜΝΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ "ΠΑΤΕΡΑΣ" "ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ" "ΠΑΤΡΙΔΑ" ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ"

    ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΕΜΦΑΝΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ

    http://polemos.pa-sy-a.gr/pa-sy-a_polemos.htm#polemos_11

    http://polemos.pa-sy-a.gr/afisa_%2820060213%29_a01_1_%28742p%29_%2806%25%29.htm

    http://polemos.pa-sy-a.gr/afisa_%2820060413%29_a01_1_%28900p%29_%2808%25%29.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ - ΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΩΓΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΟΗΣΙΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΦΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΥΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    http://nemetwr.pa-sy-a.gr/2009/10/24/24-00/pa-sy-a_nemetwr_2009-10-24_24-00.htm#plohghsh_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Ο Ο.Η.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρακαλώ να διαβάστε το παρακάτω άρθρο δια τον επανακαθορισμό του πρώτου σχολίου περί γελοιοτήτων.

    Radical feminist draft report portrays motherhood as a barrier to “gender” equality
    Το Ριζοσπαστικό Φεμινιστικό σχέδιο - έκθεση, εμφανίζει την Μητρότητα ως εμπόδιο της Ισότητας των φύλων.

    http://federation-pro-europa-christiana.org/wordpress/?p=961

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Γκέμπελς τελικά ζει και βασιλεύει. Ένα κείμενο εντελώς ψεύτικο έχει πλημμυρίσει το internet και καταφέρνει να γίνει πιστευτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο κείμενο και οι αναρτήσεις είναι από τις αρχικές πηγές. Αν αναφέρεσαι σε ιστολόγια που μιλάνε για ομοφυλοφιλία, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, όπως και θα δεις ότι δεν έγραψα κάτι σχετικό.

    Η εξίσωση που κάνει η εν λόγω κυρία στο λόγο της, όσον αφορά, την λέξη «μητέρα» είναι πέρα ως πέρα αληθινή.

    Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι και όπως θέλει, αλλά ο γραπτόςλόγος είναι εκεί και όποιος θέλει τον διαβάζει η όχι.

    Φιλά Συκοφάντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...