"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +

Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2010

Η Ελλάδα του Παπανδρέου ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ των ΗΠΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Print this post


Επί Καραμανλή (2007) ιδρύματα του Soros , όπως το ECFR (το Ευρωπαϊκό παρακλάδι της σκοτεινής και τρομοκρατικής οργάνωσης που λέγεται CFR) "εκπονούσε" μελέτες προκειμένου να πείσει τους Ευρωπαίους ότι η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ της Ρωσίας ΕΝΑΝΤΙΑ στα συμφέροντα της Ευρώπης!


Φυσικά η πραγματικότητα ήταν ότι ΔΕΝ συνέφερε στους Αμερικάνους η Ελληνορωσική προσέγγιση κάτι για το οποίο μας τιμώρησαν συνολικά ως χώρα επιβάλλοντας μας για πρωθυπουργό το δικό τους άνθρωπο.
Τους Ρώσους όμως προσεγγίζουν και ο Μπερλουσκόνι, και ο Σαρκοζί αλλά και η Μέρκελ. Κι αυτός είναι ο λόγος που ΠΑΝΤΑ στο MEGA-USA έχουν σε καθημερινή βάση μία ΑΡΝΗΤΙΚΗ είδηση για τους παραπάνω ηγέτες. Σε αντίθεση δεν έχουν κανένα παράπονο από τον Γιωργάκη όπως και ο φιλo-αμερικανικός τύπος της Ευρώπης δεν ξεστόμισε ποτέ κάτι κακό για τον Jeffrey. Τα πάει περίφημα καταληστεύοντας τους Έλληνες σε συνεργασία με τα λαμόγια που παριστάνουν τους συνδικαλιστές και φροντίζουν οι διαμαρτυρίες των εργαζομένων να περιορίζονται μεταξύ καναπέ και τηλεοπτικού δέκτη.
Στις μέρες του ΠΑΣΟΚ οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ για να πλήξουν το ευρώ προς όφελος του δολαρίου. Η σημερινή τεχνητή κρίση έφτασε στο απόγειο της επιτυχίας της λόγω της απόλυτης συνεργασίας της σημερινής κυβέρνησης με τους ξένους κερδοσκόπους. Η σκοτεινή ΠΑΣΟΚΙΚΗ υπόθεση με "κωδικό" "Τ3 σε Τ10" (Δείτε την εικόνα δίπλα σε μεγέθυνση) συγκαλύφτηκε από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ με μεγάλες διαφημιστικές χορηγίες δισεκατομμυρίων από κρατικές εταιρίες (ΟΠΑΠ,ΟΤΕ,COSMOTE) και τράπεζες.


Ακολουθεί ένα ενδιαφέρον video που αναλύει τον τρόπο με τον οποίο η δήθεν Ελληνική κρίση ... αποτελεί δοκιμασμένη τεχνική των ΗΠΑ για να βρουν φθηνή χρηματοδότηση εις βάρος μίας ασήμαντης γι 'αυτούς οικονομίας που είναι η Ελληνική.

Πηγές : Το Μακεδονικό Ζήτημα Σήμερα
             Αποκαλύψεις για την κρίση


  Να υπενθυμίσουμε ότι η το θέμα «η Ελλάδα ως Δούρειος Ίππος», δεν είναι κάτι καινούργιο. Πριν 3 χρόνια το ECFR ( όπως είπαμε το ευρωπαϊκό παρακλάδι του αμερικάνικου CFR) είχε χαρακτηρίσει σε έκθεση του, την Ελλάδα Δούρειο Ίππο της Ρωσίας στην Ευρώπη.

Παρακάτω σας παραθέτουμε την τότε έκθεση του ECFR, του οποίου ιδρυτές είναι ο κ.Τζορτζ Σόρος,μουσικός Brian Eno, ο Τούρκος Elif Shafak και φυσικά ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ..

Ecfr - A power audit of eu-russia relations


Κάποιοι από τους συγγραφείς της έκθεσης

και κάποιοι "΄Ελληνες" πατριώτες που βοήθησαν στην συγγραφή της


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...