"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΗΠΑ: Ο Ron Paul ανακοίνωσε την επίσημη υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές

Print this post
Update: Ο Ron Paul μόλις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του 2012 λίγα λεπτά πριν, όπως αναφέρθηκε από το Fox News.
 
Ο Ron Paul πρόκειται να ξεκινήσει επίσημα την προεκλογική εκστρατεία του την Παρασκευή το πρωί, σύμφωνα με πληροφορία στην Politico.
Ο γερουσιαστής από το Τέξας θα κάνει την ανακοίνωσή του από το Νέο Χαμπσάιρ κατά την 7:00 π.μ. ώρα στην εκπομπή του ABC "Καλημέρα Αμερική". Ο Πωλ, στη συνέχεια, αναμένεται να μιλήσει στις 10:00 π.μ. στο Έξετερ, μέρος μιας διήμερης περιοδείας του μέσω του New Hampshire και με μια στάση στην Αϊόβα. 
  



Ο Paul έχει ήδη κάνει πολλά στοιχειώδη βήματα για μια πλήρως ανεπτυγμένη προεκλογική εκστρατεία, και πιο πρόσφατα ανοίγοντας ένα προεκλογικό γραφείο στην Αϊόβα, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.


Επιβεβαιώνεται, επίσης, μέσω της σελίδας του στο Facebook:



"Αύριο θα είμαι στο ‘Good Morning America’ περίπου στις επτά. Θα κάνω επίσης μια σημαντική ανακοίνωση στο ιστορικό δημαρχείο Έξετερ στο New Hampshire στις δέκα. Αν είστε στην περιοχή, παρακαλούμε κάντε μια στάση ή συντονιστείτε στη ζωντανή ροή στο http://www.ronpaul2012.com"

 Σημ.Συκοφάντη: Για όποιους δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Ron Paul, διαβάστε το άρθρο μου  Ron Paul - Ο επόμενος πρόεδρος των Η.Π.Α. ;


Μετάφραση και επιμέλεια άρθρου Kόκκινος Ουρανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...