"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Η «Πυρηνική Τράπεζα» του Ο.Η.Ε. ( Διαβάστε το! )

Print this post
  Τα ΜΜΕ αποθέωσαν τον περασμένο Δεκέμβριο τον Warren Buffett, ο οποίος δάνεισε 50 εκατομμύρια δολάρια, για την δημιουργία μιας τράπεζας πυρηνικών του ΟΗΕ η οποία θα έχει τον έλεγχο του εμπλουτισμένου ουρανίου.
Ο σκοπός που αρχίζει να εξυφαίνεται εδώ , δεν είναι άλλος από τον πλήρη έλεγχο των πυρηνικών όπλων αλλά και των πηγών πυρηνικής ενέργειας από την παγκόσμια ελίτ η οποία βρίσκεται και πίσω από τον ίδιο τον ΟΗΕ.
 
Η «Πυρηνική Τράπεζα» του Ο.Η.Ε.θα είναι υπό την εξουσιοδοσία του International Atomic Energy Agency (IAEA)  το οποίο ΔΕΝ είναι ανεξάρτητο. Δημιουργήθηκε από μια συνθήκη του ΟΗΕ και απαντά μόνο στον ΟΗΕ και στο συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ.

 Η πλήρης χρηματοδοτούμενη «Πυρηνική Τράπεζα», δεν απαιτεί από τα έθνη να σταματήσουν τον εμπλουτισμό του ουρανίου- που ήταν το αρχικό σχέδιο - , αλλά ακόμα οι τελευταίοι όροι δεν έχουν τεθεί.. Η τράπεζα θα πουλά εμπλουτισμένο ουράνιο σε χώρε οι οποίες βρίσκονται σε « καλή κατάσταση».. Συνεπώς.. όποια χώρα υποτάσσεται στον ΟΗΕ και στο  International Atomic Energy Agency (IAEA) θα μπορούν να αγοράζουν ουράνιο..



Ο ΟΗΕ όπως ξέρουμε είναι μια υπερ-εθνική «οντότητα» που δεν λογοδοτεί σε κανέναν. Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ο ΟΗΕ προωθήθηκε και παρουσιάστηκε στον κόσμο, ως μια εθελοντική ένωση κρατών τα οποία είναι αφοσιωμένα στο τέλος κάθε εχθροπραξίας και την διατήρηση της ειρήνης. O ΟΗΕ προσποιείται ότι ψηφίζει τα θέματά του δημοκρατικά, αλλά ο πραγματικός του σκοπός είναι μια απολυταρχική παγκόσμια κυβέρνηση, στην οποία θα κυβερνά η οικονομική ελίτ του κόσμου. Είναι χαρούμενοι στο να εκφοβίζουν κράτη (πρόσφατο παράδειγμα η Λιβύη και πιο πριν η Σερβία), και να κάνουν πολέμους για πλουτοπαραγωγικές πηγές. Ισχυρίζονται ότι , ο πόλεμος είναι αναγκαίος για την ειρήνη

Ο Τράπεζα θα συγκεντρώσει εξουσία  ,υπό τον ΟΗΕ , σε πυρηνική ενέργεια και πυρηνικά όπλα, σχέδιο το οποίο είναι άλλη μια παράγραφος της περίφημης ατζέντας 21, το προσχέδιο της παγκόσμιας κυβέρνησης για απόλυτο έλεγχο και μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.




ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.

 Τέσσερα πράγματα χρειάζονται ώστε ένας πληθυσμός να καταληφθεί πολιτικά , και λέμε «πληθυσμός» γιατί ο οι βλέψεις του Ο.Η.Ε. αφορούν ολόκληρο τον κόσμο.


1. Χρήματα

2. Έναν στρατό

3.Έλεγχος των Μ.Μ.Ε.

4.Έλεγχος της Παιδείας

Σημ. Αν έχεις χρήματα και στρατό είναι εύλογο να καταλάβουμε ότι ο έλεγχος των άλλων 2 στοιχείων είναι εύκολος.



ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΗΡΥΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.

O Warren Buffet , ο οποίος , πρότεινε την Τράπεζα, έκανε μια " επιδότηση" της Τράπεζας της τάξεως των 50 εκατομ. δολλαρίων, ενώ παράλληλα απαίτησε από τις υπόλοιπες κυβερνήσεις στον κόσμο μια παρόμοια προσφορά των 100 εκατομ. δολαρίων.Ο Ομπάμα έδωσε 50 εκατομ.δολάρια από τα λεφτά των φορολογούμενων, η  Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κουβέιτ και Νορβηγία κατέθεσαν τα υπόλοιπα.
Στα 150 εκατομ. δολάρια , η τιμή είναι πολύ φθηνή για παγκόσμια εξουσία... Ο Buffet, υποστηρικτής της παγκόσμιας μείωσης του πληθυσμού, δέχθηκε κριτικές ήρωα από τα ΜΜΕ, γιατί ο κόσμος έχει πλήρη άγνοια για την πραγματική ατζέντα του ΟΗΕ.



Οι φορολογούμενοι είναι αυτοί που τελικά θα πληρώσουν το κόστος της τράπεζας, πράγμα από μόνο του κατά της κοινής γνώμης και ελευθερίας. Αυτό επιτυγχάνεται έπειτα από διαβουλεύσεις με τις κυβερνήσεις οι οποίες στο όνομα του " Καλού Σκοπού", νομοθετούν νόμους που επιβαρύνουν τις τσέπες των φορολογούμενων.

Ο Μπάφετ πρότεινε την τράπεζα πυρηνικών μέσα από ένα ίδρυμα, που ο ίδιος χρηματοδοτεί, και που ονομάζεται «Nuclear Threat Initiative» (ΝΤΙ). Ο Ted Turner, γνωστός για την υποστήριξη του για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, είναι αντιπρόεδρος της ΝΤΙ και ο Sam Nunn, ένας πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ, είναι ο άλλος αντιπρόεδρος της NTI....

Τed Turner
Sam Nunn


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Καθώς τα κυρίαρχα κράτη απογυμνώνουν τα πυρηνικά τους οπλοστάσια υπό της νέες συνθήκες που διαμορφώνει ο ΟΗΕ, ταυτόχρονα ο ίδιος ο ΟΗΕ, "χτίζει " το δικό του μέσω της Παγκόσμιας Πυρηνικής Τράπεζας.


Επιπρόσθετα, ο ΟΗΕ , κατοχυρώνει ένα μονοπώλιο εμπλουτισμένου ουρανίου, το οποίο θα επιφέρει αρνητικές επιπτώσεις στην φτηνή πυρηνική ενέργεια και μεγαλύτερη αλληλεξάρτηση των κρατών






" Συκοφάντης "


Διαβάστε εδώ άλλο ένα άρθρο όπου αναμειγνύεται το όνομα Ted Turner σε θέματα μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού.


Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...