"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Επιβολή ετήσιου φόρου CO2 για οικογένειες που θα τεκνοποιούν πάνω από το όριο!

Print this post

  Παγκόσμια επιβολή νόμου για όριο τεκνοποίησης και άγρια ανθρακο-φορολόγηση προτείνει ο επίτιμος καθηγητής ιατρικής του πανεπιστήμιου της Αδελαΐδας και εκτιμητής και σύμβουλος του Ο.Η.Ε. σε θέματα περιβαλλοντικής, για την μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού και την σωτηρία του πλανήτη απ' την (υποτιθέμενη) κλιματική αλλαγή.



   O κ. David Shearman επίτιμος καθηγητής ιατρικής του πανεπιστήμιου της Αδελαΐδας και εκτιμητής και σύμβουλος του Ο.Η.Ε. σε θέματα περιβαλλοντικής, ο συχνά αποκαλούμενος « οικολο-Ναζί » από τα ξένα μη συμβατικά μέσα, σε άρθρο του στο " Doctors for the Enviroment Australia " στο οποίο είναι πρόεδρος, οδύρεται ότι η συμπεριφορά των ανθρώπων του πλανήτη προς τον κώδωνα κινδύνου που κρούουν οι θιασώτες της δήθεν κλιματικής αλλαγής του πλανήτη , δεν έχει αλλάξει και αυτό γιατί οι περισσότεροι έχουν μεγαλώσει σε ελεύθερες δημοκρατικά χώρες.. Καλεί να παρθούν μέτρα  είτε σε επίπεδο φορολογίας άνθρακα στις αγορές είτε σε ιδιωτικό επίπεδο.



  " Το πρώτο βήμα για να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο, είναι να πείσουμε τις κυβερνήσεις του κόσμου ότι ο περιορισμός στο δικαίωμα της τεκνοποίησης είναι ουσιώδες κομμάτι στην μάχη κατά της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας".. λέει ο κ.Shearman

   Ο  Shearman παραθέτει ένα γράμμα που δημοσιεύθηκε στο Medical Journal Australia στο οποίο μιλά και αναφέρει ότι τα παιδιά έχοντας την τόλμη να αναπνέουν  κάνουν κακό στο πλανήτη και ότι ένας έλεγχος του πληθυσμού χρειάζεται να δρομολογηθεί ως μέρος μιας " δεύτερης οικολογικής επανάστασης' (!!!)

  Σε ένα μεταγενέστερο άρθρο του το οποίο έχει τον τίτλο " Please pay the climate tax on your children" ( «Παρακαλώ πληρώστε τον φόρο του κλίματος στα παιδιά σας») , o Shearman συμφωνεί ότι αυτή η νέα «πράσινη» επανάσταση πρέπει να χρηματοδοτηθεί  από τον φόρο του άνθρακα που θα πληρώνουν αυτοί που αποφασίζουν να σπάσουν την πολιτική τεκνοποίησης που θα οριστεί από την κάθε κυβέρνηση, όπως πχ η πολιτική του ενός παιδιού ανά ζεύγος στην Κίνα.

  " Κάθε οικογένεια που θα  αποφασίζει να κάνει παραπάνω παιδιά από όσο θα ορίζει ο νόμος  θα πρέπει να χρεώνονται έναν φόρο άνθρακα ο οποίος θα χρηματοδοτεί την φύτευση αρκετών δένδρων για να εξισορροπήσει την παραγωγή άνθρακα που θα προκληθεί από αυτό το νέο μέλος της οικογένειας" αναφέρει. " Θα πρέπει να πληρώνουν 5,000$ Αυστραλίας (3.400€) το κεφάλι για κάθε έξτρα παιδί και 800$ Αυστραλίας(615€) για κάθε χρόνο έπειτα".

 Σε 18 χρόνια , ο φόρος ανέρχεται σε περίπου 14.000€. Ο καθηγητής όμως δεν αναφέρει τι ποινές θα πρέπει να επιβάλλονται σε αυτούς που δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτήν την φορολόγηση. "Μήπως κατάσχεση ή καταστροφή του τοξικού και μολυντικού προϊόντος;" λέμε εμείς..


  Η ατζέντα για την πολιτική του ενός παιδιού ανά ζεύγος παγκοσμίως, δρομολογείτε από την παγκόσμια ελίτ και την "Απάτη της κλιματικής αλλαγής" , για  μια παγκόσμια κυριαρχία πάνω στην ανθρωπότητα.

  Μην ξεχνάμε την συνάντηση στο Λονδίνο τον Μάιο του 2009, των πιο πλούσιων «φιλάνθρωπων», συμπεριλαμβανομένων των David Rockfeller, Ted Turner, Bill Gates, Waren Buffet και του γνωστού σε μας George Soros, όπου συζήτησαν για τρόπους « επίλυσης του υπερπληθυσμού»

  Να αναφέρουμε ότι ο έλεγχος του πληθυσμού δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την διάσωση του πλανήτη. Οι έρευνες των Ηνωμένων Εθνών δείχνουν ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός θα φτάσει ως τα 9 δις και μετά θα πέσει ραγδαία..

  Οι προσπάθειες αυτών των ανθρώπων για περιορισμό , έλεγχο και μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού είναι πολύ παλαιότερες με ειδική αναφορά στα πειράματα ευ γονικής του ιδρύματος Rockfeller  και συγκεκριμένα του πατέρα του  David Rockfeller , John D. Rockfeller,  επίσης στην ναζιστική Γερμανία οι οποίες χρηματοδοτήθηκαν από τους Rockfeller, καθώς και στις αρχές του αιώνα στην Αμερική με την στείρωση και θανάτωση των υποτιθέμενων «ελλατωματικών» και «προβληματικών» ανθρώπων.


  - Δείτε το ντοκιμαντέρ για την υποτιθέμενη αλλαγή του κλίματος του πλανήτη και σε τι αποσκοπεί ο φόρος του άνθρακα εδώ

  - Δείτε τα σχέδια της παγκόσμιας ελίτ εδώ

  - Και τέλος δείτε την απάτη-φούσκα με τον φόρο και το χρηματιστήριο του άνθρακα ή αλλιώς " Cap and Trade" εδώ



 " Συκοφάντης "

Πηγές : - http://www.infowars.com/eco-nazi-orders-americans-to-pay-carbon-tax-on-children/
            - http://hauntingthelibrary.wordpress.com/2011/01/05/ipcc-green-doctor-prescribes-end-to-democracy-to-solve-global-warming/
            - http://www.prisonplanet.com/ipcc-professor-calls-for-elite-warrior-leadership-to-rule-over-eco-dictatorship.html
            - http://www.dea.org.au/
            - http://www.mja.com.au/
            - Το βιβλίο του David Shearman " Green or Gone"  εδώ
            - http://hauntingthelibrary.wordpress.com/2011/01/07/please-pay-the-climate-change-tax-on-your-children-more-from-the-ipccs-green-doctor/
            -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...