"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Ποιά κλιματική αλλαγή;

Print this post
"Η εκτίμηση ότι οι παγετώνες των Ιμαλαΐων θα εξαφανιστούν γύρω στο 2035 δεν βασίστηκε σε επαρκή επιστημονικά δεδομένα, παραδέχεται η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC), έπειτα από οργισμένες καταγγελίες της Ινδίας.
    
       
H προειδοποίηση για εξαφάνιση των παγετώνων, που θα άφηνε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς πόσιμο νερό, «αναφέρεται σε ανεπαρκώς αιτιολογημένες εκτιμήσεις για το ρυθμό υποχώρησης και το έτος εξαφάνισης των παγετώνων στα Ιμαλάια» αναφέρει η ΙPCC σε ανακοίνωσή της την Τετάρτη.

«Κατά τη σύνταξη της εν λόγω παραγράφου, οι σαφείς και καθιερωμένες προδιαγραφές για τις επιστημονικές ενδείξεις, οι οποίες απαιτούνται από τις διαδικασίες της IPCC, δεν εφαρμόστηκαν σωστά» παραδέχεται η Επιτροπή.

Σύμφωνα μάλιστα με τη Sunday Times του Λονδίνου, η εκτίμηση της Επιτροπής δεν βασίστηκε σε επιστημονικές εργασίες, αλλά σε... δημοσιεύματα του Τύπου"

Αυτό εμφανίστηκε χτες ή σήμερα στο in.gr . στα ξένα blogs κυκλοφορεί εδώ και 7-8 μέρες, σε επιστημονικό αμερικανικό περιοδικό εδώ και 3-4 μέρες. Το ότι πασαλέιφτηκαν τα στοιχεία που "αποδεικνύουν ότι χάνονται οι πάγοι στα Ιμαλάϊα, δεν σημαίνει τίποτα, καθ εαυτό, αλλά στοιχηματίζω €1 (ένα ευρώ) ότι πριν περάσει εξάμηνο, όλο το παραμύθι του IPCC θα έχει πάει περίπατο και θα πληθαίνουν οι αναλύσεις που δείχνουν ότι ο πλανήτης ψύχεται! Και αυτό, γιατί η θερμοκρασία της Γης μάλλον ακολουθεί κύκλους δραστηριότητας ηλιακών κηλίδων. Δεν είμαι ειδικός στου μηχανισμούς του Ήλιου, αλλά επηρρεάζει την δημιουργία νεφώσεων, τα σύννεφα είναι άσπρα, αντανακλούν τον ηλιακή ενέργεια, και ...κρυώνουμε. Δείτε π.χ. εδώ: http://www.heliogenic.net/2009/11/06/james-a-marusek-on-solar-cycle-24/ για την επίδρaση των ηλιακών κηλίδων στα σύννεφα, και για την Γη που ψύχεται εδώ: http://www.friendsofscience.org/assets/documents/index.php?id=453

Κλικ στο διάγραμμα για μεγέθυνση. Είναι από τον παραπάνω σύνδεσμο. Εδώ και μήνες κυκλοφορεί ότι έχουμε μπει σε κύκλο ψύξης του πλανήτη... Τώρα, για ποιά "Κλιματική Αλλαγή" ονομάστηκε το ΥΠΕΚΑ, Υπουργείο Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, θα ρωτήσω ευθέως: Ποιός την σκέφτηκε την νέα ονομασία;


Ο κύριος της φωτό είναι ο Rajendra Pachauri, Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής που πληρώνεται πολλά λεφτά για να αποδείξει ότι ο πλανήτης ζεσταίνεται. Η εκπαίδευση του είναι «μηχανολόγος σιδηροδρόμων» . Αντιστοίχου επιπέδου και κύρους με τους δικούς μας πράσινους γκουρού. Στον συγκεκριμένο, δίνω 6 με 9 μήνες επαγγελματικής καριέρας στον χώρο του. Σε όλο τον κόσμο, έξαλλοι πολίτες ωρύονται κατά της τρέλας της Νέας Θρησκείας. http://minnesotansforglobalwarming.com/m4gw/. Για να δούμε...

Aυτή είναι η θερμοκρασία του πλανήτη τα τελευταία 2000 χρόνια, και οι «επιστήμονες» του «μηχανολόγου τραίνων» έντεχνα ξέχασαν την περίοδο 500 έως 1500 για να αποδείξουν ότι ο ουρανός γκρεμίζεται.

Πηγή: Ophioussa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...