"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Παναγιώτης Κουρουμπλής: " Απόλυτη έλλειψη πολιτικής βούλησης για χτύπημα στην φοροδιαφυγή των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων"

Print this post
 Αποκαλυπτική ήταν η παρέμβαση στις 28/2 –στα πλαίσια της συζήτησης του εφαρμοστικού νόμου για τις περικοπές στις συντάξεις- του ανεξάρτητου βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή σχετικά με την ανυπαρξία ελέγχων στις ενδοομιλικές συναλλαγές των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, εξαιτίας της οποίας το ελληνικό Δημόσιο χάνει τεράστια ποσά φόρων κάθε χρόνο!

Διαβάστε το κείμενο, όπως το αντλήσαμε από τα πρακτικά της Βουλής:



« Η πλέον εξειδικευμένη υπηρεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι αυτή που παρακολουθεί τις λεγόμενες ενδοομιλικές συναλλαγές. Στην Ελλάδα αυτή η Διεύθυνση, ενώ έπρεπε να ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών, παραδόξως ανήκει στο Υπουργείο Ανάπτυξης και διέπεται από δύο νόμους, ένα νόμο του Υπουργείου Οικονομικών και έναν του Υπουργείου Ανάπτυξης.


Επί τέσσερα χρόνια η Διεύθυνση αυτή έχει έναν υπάλληλο και έχει ελέγξει μόνο έναν φάκελο από τις δυόμισι χιλιάδες εταιρείες, ξένες και ελληνικές, που υπάρχουν στην Ελλάδα, χωρίς βάση δεδομένων. Γι’ αυτό περηφανεύεται το πολιτικό προσωπικό, που θα σώσει και πάλι την Ελλάδα από αυτή την καταστροφή. »

ΚΑΤΆ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ!

Τα συμπεράσματα δικά σας……..


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...