"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Paul Craig Roberts: Οι τραπεζίτες θα κατασχέσουν τις περιουσίες της Ευρώπης – Η Goldman Sachs έχει τον έλεγχο

Print this post
 " Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είναι ο Mario Draghi. Αυτός ο κύριος ήταν Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Goldman Sachs International όπως επίσης και μέλος της διαχειριστικής της επιτροπής. Ο Draghi διετέλεσε και ως εκτελεστικός Διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας. Προφανώς όταν μιλάμε για τον Draghi ομιλούμε για τον άνθρωπο που βρίσκεται υπό την προστασία των...


τραπεζιτών.

Ο νέος Πρωθυπουργός της Ιταλίας, ο οποίος διορίστηκε και δεν εκλέχθηκε, ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Goldman Sachs. Ο Mario Monti διορίστηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μία από τις οργανώσεις που διέπουν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Mario Monti είναι o Πρόεδρος της Τριμερούς Επιτροπής, ενός οργανισμού των ΗΠΑ που προωθεί την αμερικανική ηγεμονία όλο τον κόσμο. Ο Mario Monti είναι επίσης μέλος της λέσχης Bilderberg και ιδρυτικό μέλος της ομάδας Spinelli, μια οργάνωση που δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2010 για τη διευκόλυνση της ένταξης κρατών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Όπως κάποιοι αποφάσισαν ώστε ένας μη εκλεγμένος από το λαό τραπεζίτης να αναλάβει την Πρωθυπουργία της Ιταλίας, άλλος ένας ίδιος με το όνομα, Λουκάς Παπαδήμος ανέλαβε την Πρωθυπουργία της Ελλάδας. Προφανώς κάποιοι αποφάσισαν να αναθέσουν την διαχείριση των κρατικών δημοσιων χρεων σε τραπεζίτες Πρωθυπουργούς.

Ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Λουκάς Παπαδήμος, ήταν Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, από το 2002-2010. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ενώ είναι και μέλος της Τριμερούς Επιτροπής.

Ο Ζακ Ντελόρ, ιδρυτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υποσχέθηκε στον Βρετανό Πρόεδρο των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων το 1988 ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα απαιτήσει από τις κυβερνήσεις να εισαγάγουν φιλεργατική νομοθεσία. Αντ ‘αυτού, βλέπουμε τραπεζίτες Πρωθυπουργούς.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα σύστημα που συγκεντρώνει τον πλούτο στα χέρια των λίγων και σε βάρος των Ευρωπαίων πολιτών, οι οποίοι προορίζονται, όπως και οι Αμερικανοί, να...
γίνουν οι δουλοπάροικοι του 21ου αιώνα."


GEOPOLITICS & DAILY NEWS

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...