"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Εφθασε ο καιρός να σταματήσουμε τα πολλά λόγια;;;;;

Print this post
 Στην προηγούμενη ανάρτηση σας μίλησα για την ανάγκη επιμόρφωσής μας σχολιάζοντας ένα ελάχιστο τμήμα της επιστολής του Ακρίτα Σουμελαϊδη την οποία είχα αναρτήσει τον Δεκέμβρη του 2009. Δεν μιλούσε μόνον για την ανάγκη να σκύψουμε στα γραπτά των προγόνων μας, εννοούσε την αφομοίωση της σκέψης τους με προεκτάσεις στην Ιστορία μας, σε αυτή την μεγάλη άγνωστη. Δεν πιστεύω κάποιοι από όσους έτυχε να διαβάσουν αυτά που έγραψα να μην ενστερνίσθηκαν ότι βρισκόμαστε υπό διωγμό και ότι επιζητούν την ηθική και φυσική μας εξόντωση.



 Δεν πιστεύω να μην αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να ανασκουμπωθούμε. Πρέπει να μάθουμε, πρέπει να ακολουθήσουμε τα χνάρια των προγόνων μας στην σκέψη, τις αξίες, στα ήθη και έθιμα που έχουν φτάσει σχεδόν αναλλοίωτα μέχρι τις μέρες μας. Αυτά όμως ενδεικτικά. Είναι ευχή και προσδοκία όλων μας να στραφούμε στις ρίζες μας ...;.. μια θεαματική επιστροφή. Δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα μαϊμουδίζοντας ξένες συνήθειες και φερτά ήθη και έθιμα. Αντίθετα προκαλούμε τον αποτροπιασμό των διαφόρων ξένων που στην ουσία έρχονται εδώ για να πάρουν κάτι δικό μας αυθεντικό και όχι να τους σερβίρουμε ξαναζεσταμένα άθλια δείγματα της κουλτούρας τους.

 Παρατήσαμε αυτά τα οποία μας συντηρούσαν και μας έκαναν να πονάμε και να νοιαζόμαστε αυτόν τον τόπο. Μας απόκοψαν από την Γή μας και όσα μας πρόσφερε, μας κατάντησαν τρωγλοδύτες στο όνομα των ανέσεων και του κάποιου πολιτισμού για να καταντήσουμε ζητιάνοι. Δεν μας αφήνουν να εργασθούμε απαγορεύοντας μας την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών μας και τα εργοστάσια που είχαμε κλείνοντας τα και ονομάζοντάς μας τεμπέληδες. Κατάντησαν την πρώτη ναυτιλία του κόσμου, την δική μας να έχει ελληνική σημαία αλλά να μην έχει Έλληνες ναυτικούς,τόση απαξίωση!

Το αληταριό που ονομάζονται εργατοπατέρες (συνδικαλιστές ευγενικά)κατόρθωσε με τους παραλογισμούς του να κλείσει ή διώξει βιοτεχνίες και όχι μόνον, από την χώρα, αλλά το κύριο επίτευγμα ήταν να στερήσει την εργασία από χιλιάδες ανθρώπους. Όταν μια χώρα δεν παράγει,δεν εξάγει και χρωστάει, είναι αναγκασμένη να εισάγει αγαθά, πλέον δε όλων αυτών να την κυβερνάνε ανίκανοι και μισέλληνες, εντολοδόχοι ξένων και εχθρικών εντολέων, μήπως φαντάζεστε ότι μπορεί να ανακάμψει;

 Αυτές οι φαντασιώσεις είναι φρούδες ελπίδες ανερμάτιστων και κομματικοποιημένων οπαδών της εκάστοτε κυβερνώσας παράταξης. Το δυστύχημα του τρόπου διακυβέρνησης της χώρας. Δεν υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης δεν υπάρχει σωτηρία, βουλιάζουμε στον βάλτο όλο και βαθύτερα, είμαστε τελείως αποχαυνωμένοι.Οι ψεκασμοί καλά κρατούν.

 Τα αποτελέσματά τους ...;.. τα μέχρι στιγμής ορατά δείχνουν την αποτελεσματικότητά τους. Σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα θα δούμε και άλλα αποτελέσματα λιγότερο συμπαθητικά. ΄Εχουμε και το κερασσάκι στην τούρτα codex allumentarious λέγεται. Σε όλη αυτή την υπερπροσπάθεια της καθυπόταξής μας με απώτερο σκοπό όπως έγραψα την εξόντωσή μας, σημαντική είναι και η συμβολή των ΜΜΕ με κυρίαρχη την τηλεόραση.

 Αχ! αυτή η τηλεόραση, που έπαιξε τόσο σημαντικό ρόλο στο να βρεθεί απότομα ένα παράθυρο μέσα στο σπίτι μας που να μας δείχνει έναν ψεύτικο κόσμο απατηλό με πολυτέλειες και ζωή παραμυθένια με τις σούπερ γυναίκες της σιλικόνης και των πλαστικών εγχειρήσεων, τον πλασματικό τρόπο ζωής με τις αλλεπάλληλες μοιχείες, τα διαζύγια , τους απαραίτητους κίναιδους (πούστηδες), το να μην ξέρει ποιος πηδάει ποια ή ποιόν. Ωραία πρότυπα για οικογένεια, τα ποτά και τα τσιγάρα να χρησιμοποιούνται αφειδώς και φραγμοί (ποιοι φραγμοί;) μηδέν.

 Και βέβαια να μην ξεχνάμε τον εκφοβιστικό τρόπο που λειτουργεί με τα Ύ των μεταδιδομένων να έχουν διαμορφωθεί ώστε να δημιουργούν ανασφάλεια, παραπληροφόρηση και τρομοκράτηση των θεατών. Το επόμενο που θα γράψω ίσως και να μην το γνωρίζετε (για να καταλάβετε ότι δεν πήγαν άδικα τα χρόνια πειραματισμού κατά την διάρκεια του ψυχρού πολέμου για τον έλεγχο των μαζών).Υπάρχουν λοιπόν και στις διαφημίσεις και στις παιδικές εκπομπές και σε όλες σχεδόν τις εκπομπές των ενηλίκων τα υποσυνείδητα μηνύματα τα οποία περνάνε στον κόσμο χωρίς να το αντιλαμβάνεται, διάφορα ύποπτα μηνύματα. Έχει δημιουργηθεί η απατηλή εντύπωση ότι όσα λέει η τηλεόραση είναι πραγματικότητες και αλήθειες πέραν πάσης αμφισβήτησης.Εδώ λοιπόν γίνεται το μεγάλο μαγείρεμα της διαμόρφωσης της κοινής γνώμης «μια εικόνα= χίλιες λέξεις».

 Σας είπα αρκετά από αυτά που συμβαίνουν. Αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι θα μας σώσουν αυτοί που μας χαντάκωσαν(οι πολιτικοί) τότε άξιος ο μισθός σας δεν μπορώ να κάνω τίποτα για σας. Αν όμως ...; ΑΝ λέω ...;. κάτι μέσα σας δείχνει να καταλαβαίνει τι γράφω και γιατί το γράφω, τότε βρείτε και άλλους που να καταλαβαίνουν και ψαχτείτε. Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρείτε.

 Βιαστείτε όμως να το εφαρμόσετε γιατί ο κόσμος όπου νάναι θα αρχίσει να πεθαίνει από την πείνα και οι συμμορίες θα κάνουν εξάσκηση στην πλάτη μας. Τον Σεπτέμβριο του 2009 εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι υπάρχει ένας συμπαντικός νόμος που λέει ότι όταν υπάρξει ένας κρίσιμος αριθμός ατόμων που την ίδια στιγμή ζητήσει την πραγματοποίηση μιας επιθυμίας, τότε όλες οι συμπαντικές δυνάμεις συνεργάζονται να την πραγματοποιήσουν.

 Είχα ζητήσει τότε να ακούσουμε όλοι μαζί ταυτόχρονα την Μυθωδία. Το τι μου έγραψαν δεν λέγεται,μέχρι ότι το ζητώ προκειμένου να κερδίσω χρήματα. Αναγκάστηκα να σβήσω τα σχόλια τα οποία έδειχναν το μέγεθος της ανώριμης βλακείας που έδερνε τον κόσμο και ακούσαμε την μυθωδία καμιά 200 άτομα δηλαδή σταγόνα στον ωκεανό. Τόσοι πολλοί συμφωνούμε. Όσο για την αφύπνιση πρέπει να το υιοθετήσουμε και να το εφαρμόσουμε όπως μπορούμε και όσο μπορούμε.Είναι απαραίτητο!

 Το πώς, είναι προσωπικό πρόβλημα του καθενός μας και η προσαρμογή του στα δικά μας καλούπια. Νομίζω ότι μια μέθοδος είναι η παρεϊστικη ή η τυχαία κουβέντα σε κάποια χαλαρή συντροφιά ή στους ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Να μην δίνουμε την εντύπωση της προετοιμασμένης(στημένης ενημέρωσης). Όπως λέει ο Ποιητής θα πούμε τι είχαμε , τι έχουμε και τι μας πρέπει.

Νύν υπέρ πάντων ο αγών!!!!!

Αστερίων(ΚΒ)


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...