"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Αναφανδόν (φανερά/δημόσια) υπέρ του Μεσοπρόθεσμου ο Μητσοτάκης

Print this post
Την υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος από την αξιωματική αντιπολίτευση, ζήτησε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, καλώντας τον Αντώνη Σαμαρά να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων.

"Προέχει να σωθεί η χώρα από την άμεση κατάρρευση", τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης, μιλώντας αργά την Τρίτη στην εκπομπή «Νέοι Φάκελοι» του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι και ζήτησε από τον πρόεδρο της ΝΔ να παραδειγματιστεί από τη συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων στην Πορτογαλία.



"Αν ο κ. Παπανδρέου δεν μπορέσει να το περάσει, υποχρεωτικά θα οδηγηθούμε σε εκλογές", ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόσθεσε: "Οι εκλογές έχουν μεγάλους κινδύνους και μπορεί να πτωχεύσουμε είτε πριν από τις εκλογές, είτε αμέσως εξαιτίας της αδυναμίας άμεσου σχηματισμού κυβέρνησης".

Παρομοίασε την κατάσταση με εκείνη του 1990, όταν έγινε η οικουμενική κυβέρνηση, με τη συμμετοχή, όπως είπε, και της Αριστεράς, επισημαίνοντας ότι αυτό επετεύχθη επειδή "τότε υπήρχαν στα κόμματα ηγέτες που έπαιρναν αποφάσεις".

Δήλωσε ότι ο μεγαλύτερος φόβος είναι "η Ευρώπη να προσπαθεί να μας σώσει και εμείς να θέλουμε να βουλιάξουμε".

Υπογράμμισε ότι "πάση θυσία" η Βουλή πρέπει να μείνει ανοιχτή και οι βουλευτές να πάνε συζητήσουν και να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο. Εξέφρασε, ωστόσο, τη βεβαιότητα ότι οι βουλευτές θα πάνε.

Ερωτηθείς για τις προσεχείς εκλογές απάντησε ότι θα αναμετρηθούν οι υπεύθυνοι με τους λαϊκιστές στα δύο μεγαλύτερα κόμματα, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα επικρατήσουν οι υπεύθυνοι.


Πηγή

Σ.Σ.: Να υpενθυμίσουμε ότι ο κ.Μητσοτάκης και η λοιπή οικογένεια του, έχουν συμμετάσχει στις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ουκ ολίγες φορές. Καθώς και ότι ο κ.Μητσοτάκης είναι εβραϊκής καταγωγής( ο πατέρας του ονομαζόταν Μωρίς υποκατάστατο του Μωϋσής).Δεν είναι τυχαίο που η έδρα του είναι στα Χανιά, η μόνη πόλη στην Κρήτη με εβραϊκή συναγωγή, η οποία ουκ ολίγες φορές έχει κατηγορηθεί για θέματα σχετικά με την απόσχιση/ανεξαρτητοποίηση της νήσου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...