"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ρίχνουν παραπέτασμα καπνού με το όνομα ¨Σκάνδαλο των Στημένων" για να γυρίσουν αλλού το ενδιαφέρον του κόσμου

Print this post
  Δεν είναι ότι δεν είναι σημαντικό. Δεν είναι ότι δεν έπρεπε να γίνει κάποια στιγμή σε αυτή τη ρημάδα την χώρα. Είναι όμως ο τρόπος και ο χρόνος που όλα τα ΜΜΕ ξαφνικά αφιερώνουν μεγάλο μέρος του προγράμματός τους για να ασχοληθούν με το θέμα των στημένων παιχνιδιών. Ένα θέμα που για χρόνια , ο καθένας το 'χε τούμπανο και η δικαιοσύνη κρυφό καμάρι. Γιατί όμως τώρα; 



  Την ώρα που μετά τις ξεδιάντροπες κινήσεις της αστυνομίας στην μεγάλη συγκέντρωση της πλατείας Συντάγματος, ο θυμός του κόσμου κόντευε να παρασύρει τα κιγκλιδώματα και για μερικές στιγμές να κοντέψει να κάψει αυτό το κτήριο της κρεπάλης που λέγεται Βουλή, ξαφνικά, σαν παλιροικό κύμα, ειδήσεις περί κινήσεως της 32χρονης εισαγγελέας κ.Πόπης Παπανδρέου (κοίτα να δεις!!!) κατά παντών υπευθύνθων για τα στημένα παιχνίδια στην χώρας μας γεμίζουν το γυαλί της οθόνης μας, το διαδίκτυο και τις φυλλάδες.

 Ξαφνικά, οι Αγανακτισμένοι, τα μεσοπρόθεσμα, οι κινήσεις και καταρτήσεις νομοσχεδίων για ιδιωτικοποίηση εθνικών περιουσιακών στοιχείων περνάνε σε δευτερο και τρίτο ρόλο. Βλέπουμε μια τακτική παρόμοια με αυτήν της ΕΛ.ΑΣ. στην Πλατεία Συντάγματος. Ρίχνουμε άλλα θέματα στην φωτιά και σαν νέο και πιο φρέσκο λάδι τραβάει το ενδιαφέρον εκεί.



  Επίσης για όλους όσους γνωρίζουν δεν μπορούν να παραβλέψουν το θέμα της ΔΕΗ. Μετά από την ίδρυση της ΔΕΣΜΗΕ και της ΡΑΕ και την αδειοδότηση ιδιωτών για παραγωγή και πώληση ρεύματος( ENERGA,AEGEAN κτλ) , περνάει σε φουλ ρυθμούς το σχέδιο πώλησης μιας από των πιο κερδοφόρων ΔΕΚΟ.

Το πως θα γίνει η όλη διαδικασία και τι θα γίνει ακριβώς μπορείτε να το δείτε εδώ στο ντοκιμαντέρ " Μνήμες μιας οικονομικής λεηλασίας ".

Συκοφάντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...