"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

Ένα ενδιαφέρον Ρώσικο βίντεο , θέτει ερωτήματα για την αξιοπιστία της NASA ως προς τις αναφορές της για την δραστηριότητα γύρω από τον Ήλιο

Print this post


 Ένα βίντεο που παρουσιάζει τις «περίεργες» δραστηριότητες που παίρνουν μέρος γύρω από τον Ήλιο, έχει βάλει σε σκέψεις την επιστημονική κοινότητα και τους αμφισβητούντες της « επίσημης επιστήμης». Στο βίντεο παρουσιάζονται φωτογραφίες από 2 δορυφόρους σε ένα διάστημα 5-6 χρόνων. Αλήθεια ή ψέμματα, το βίντεο και η ομάδα των συντελεστών σας παροτρύνουν να το ψάξετε και μόνοι σας. 


Αναγνώστης του blog μας έστειλε αυτό το βίντεο.Πιθανότατα το βίντεο αυτό προέρχεται από επιστήμονες της Ρωσίας και μεταφράστηκε στα ελληνικά.
Αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Δυτική επιστήμη είναι "ελεγχόμενη" και εξαπατά τους πολίτες που την χρηματοδοτούν.
Τα σημαντικά αποτελέσματα τα κρατούν για ιδοτελείς σκοπούς και κρατούν το λαό σε άγνοια.
Όσοι έχετε γνώσεις αστρονομίας ελέγξτε το βίντεο και περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Προσέξτε το μαύρο αντικείμενο που περιστρέφεται πάνω από τον Πόλο του Ήλιου.
Η περιστροφική κίνηση του αντικειμένου προκύπτει αν ενώσουμε φωτογραφίες του αντικειμένου από διαφορετικές χρονολογίες οπότε βλέπει κάποιος καθαρά το αντικείμενο να περιστρέφεται.


Από αυτή την ένωση φωτογραφιών αντιλαμβάνεται κανείς το πόσο μεγάλη έρευνα έκαναν οι δημιουργοί του βίντεο.Δείτε το στο λεπτό 03:20.


Δεκάδες πρώην υπάλληλοι της NASA μέχρι τώρα την έχουν κατηγορήσει για απόκρυψη στοιχείων...
Το είδα στο ιστολόγιο Ελεύθερη Επιστήμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...