"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Θύμα επίθεσης και ο Συσσοβίτης

Print this post
Θύμα της εγκληματικότητας και ο Aλέκος Συσσοβίτης
Σαν σκηνή βγαλμένη από ταινία action adventure, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι ίδιοι, ήταν η περιπέτεια που βίωσαν το βράδυ του Σαββάτου προς τα ξημερώματα της Κυριακής, μια παρέα, στην οποία συμμετείχαν ο ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης, ο παραγωγός Ηλίας Πανταζόπουλος και η νεαρή σύντροφός τους, η οποία είναι γνωστή στον χώρο της σόουμπιζ.
Οι τρεις του περπατούσαν στην οδό Αθηνάς, και πηγαίνοντας προς το παρκινγκ όπου είχαν αφήσει το αυτοκίνητό τους, εμφανίστηκε μπροστά τους μια συμμορία πέντε αλλοδαπών, που απαιτούσε τα χρήματα και την τσάντα της κυρίας της παρέας.

Οι δύο άνδρες αντέδρασαν και για περίπου δύο λεπτά, στο πεζοδρόμιο της οδού Αθηνάς εκτυλίχθηκαν σκηνές street fighting με μάχες σώμα με σώμα. Ο ένας από τους αλλοδαπούς απειλούσε μάλιστα να τους σφάξει ζωντανούς, κρατώντας στα χέρια του ένα σπασμένο μπουκάλι. Οι δύο άνδρες δεν σκέφτηκαν ούτε στιγμή την δική τους σωματική ακεραιότητα, προκειμένου να προστατεύσουν την κοπέλα της παρέας τους, η οποία ωστόσο δεν βγήκε αλώβητη από την επίθεση. Ούτε όμως και ο ηθοποιός με τον γνωστό παραγωγό, που αποκόμισαν τραύματα, σκισμένα ρούχα αλλά και ένα κάταγμα.

Τελικά, οι αλλοδαποί κατάφεραν να αρπάξουν την τσάντα της κυρίας, που περιείχε μέσα κινητό, ταυτότητες, κλειδιά αλλά και μικρό χρηματικό ποσό. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει για αυτούς κάτι πιο επικίνδυνο. Χρειάστηκε βέβαια να δώσουν καταθέσεις στους αστυνομικούς του τμήματος Ομονοίας για την επίθεση, ενώ μεταφέρθηκαν και στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...