"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Θέμα: Διενέργεια χημικών αεροψεκασμών, στα πλαίσια της εφαρμογής του παγκόσμιου προγράμματος της «γεωμηχανικής».

Print this post
Κύριoι,

Τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα τα δύο πρόσφατα, σημειώνεται στη χώρα μας το γνωστό πια σε όλους μας φαινόμενο των «επίμονων ουρών των αεροπλάνων» αυτό που παγκοσμίως αναφέρεται πλέον ως «χημικοί αεροψεκασμοί» (chemtrails).( ΔΕΝ αφορά ψεκασμούς για αγροτικές καλλιέργειες).
Πρόκειται για αεροπλάνα που πετούν πάνω απ' όλη την Ελλάδα αφήνοντας ουρές, πολλές φορές σε σχηματισμούς (Χ ή Ο ή τετράγωνα), οι οποίες διαλύονται πολύ αργά, παίρνουν σχήμα ξεφτισμένου σύννεφου και ύστερα από λίγους «ψεκασμούς» ο ουρανός έχει πια γίνει μουντός και παντού επικρατεί θολούρα. Ο κόσμος μετά παραπονιέται για πονοκεφάλους, ζαλάδες, κακή διάθεση τόσο σωματική όσο και ψυχική.
                  


Η Πανελλήνια Κίνηση Κατά Των Χημικών Αεροψεκασμών, ζητάει να ενημερωθεί γι' αυτό το πρόγραμμα που πραγματοποιείται με τόσο ζήλο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως. Σε πρόσφατο συνέδριο για την Γεωμηχανική που έγινε στην Καλιφόρνια, από κορυφαίους Γεωμηχανικούς και Κλιματολόγους προτάθηκε αυτή η πρακτική για την αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου. Οι χώρες που οι πληθυσμοί τους καταγγέλλουν ότι δέχονται αυτή την απάνθρωπη «θεραπεία» είναι εκείνες που ανήκουν στο ΝΑΤΟ.

Η Κίνηση μας, εκπροσωπεί χιλιάδες μέλη απ' όλη την Ελλάδα, βρίσκεται σε μόνιμη επαφή και συνεργασία με αντίστοιχες σ' όλο τον κόσμο. Τόσο τα μέλη μας όσο και οι οργανώσεις του εξωτερικού θεωρούν πως αυτή η μυστική πρακτική δεν γίνεται άλλο να συνεχιστεί σε βάρος των λαών.
Ρωτάμε και θα θέλαμε από τη θέση που κατέχετε να μας απαντήσετε στα εξής:

• Γίνονται οι παρατηρούμενοι αεροψεκασμοί για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος και της ανθρωπότητας ή για άλλο σκοπό;
• Ποιοί δίνουν άδειες πτήσεων πάνω από την Ελληνική και την Παγκόσμια Επικράτεια και γιατί δεν ενημερώνονται οι πολίτες;
• Ποιοί είναι οι στόχοι των σχετικών πειραματισμών;
• Ποιάς έκτασης είναι το μέγεθος της ζημιάς που έχει ήδη υποστεί το φυσικό μας περιβάλλον;
• Ποιες είναι οι επιπτώσεις στην υγεία μας;
• Αν αυτό γίνεται για το καλό μας, γιατί ο κόσμος δεν ενημερώνεται;
• Ποιός παρακολουθεί τί υλικό ρίχνουν τα αεροπλάνα στον Ελλαδικό χώρο;
• Ποιός έχει δώσει, εκ μέρους της Ελλάδας, την άδεια να συμμετέχει σ' ένα τέτοιο ΝΑΤΟικό πρόγραμμα;
• Γιατί δεν τηρείται το μορατόριουμ που υπέγραψε η πατρίδα μας μεταξύ άλλων στην Ναγκόγια της Ιαπωνίας τον Οκτώβρη του 2010 για την απαγόρευση εφαρμογής τεχνικών χειραγώγησης του κλίματος και διαχείρισης της Ηλιακής ακτινοβολίας;


Οι απαντήσεις που δόθηκαν σε επερωτήσεις βουλευτών πάνω στο θέμα, ήταν ότι οφείλονται στα καυσαέρια και στις ειδικές συνθήκες που αυτές τα δημιουργούν, όμως αυτές πολύ εύκολα αυτές καταρρίπτονται από τις μαρτυρίες και τα άπειρα αποδεικτικά στοιχεία των τελευταίων ετών, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως.
Τέτοιες απαντήσεις αντίθετα, υπονοούν την συμμετοχή σ'αυτό το πρόγραμμα, υποτιμούν τις αισθήσεις, τη νοημοσύνη, την αντίληψη και την αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου λαού.

Περιμένουμε άμεσα μια έντιμη και ειλικρινή απάντηση είτε γραπτώς είτε σε συνάντηση με τα μέλη της επιτροπής μας. Διαθέτουμε άπειρο ξένο και Ελληνικό οπτικοακουστικό υλικό το οποίο μπορούμε να θέσουμε στη διάθεσή σας.
Θα βοηθούσε πολύ στους δύσκολους καιρούς που περνάει ο Ελληνικός λαός να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα σ’ ένα τόσο σοβαρό θέμα που είναι πάνω από κάθε πολιτική, πάνω από κάθε οικονομία - είναι θέμα ζωής!

Μετά τιμής τα μέλη της
ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...