"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Νέο κράξιμο κατά Πάγκαλου στο πλοίο Μακεδών!

Print this post
Δεν αποτελεί πλέον έκπληξη ότι ο Θόδωρος Πάγκαλος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί αποδοκιμάζεται έντονα από τους πολίτες. Βέβαια όποιος σπείρει ανέμους , θύελλες θα θερίσει… Σύμφωνα με πληροφορίες από to-kounavi ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έγινε δέκτης νέας αποδοκιμασίας στο πλοίο “ Μακεδών” κατά την επιστροφή του από την Τζιά στον Πειραιά. Μόλις έγινε αντιληπτός (δεν κρύβεται και εύκολα) από τους επιβάτες δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες και χρειάστηκε η επέμβαση 15 ανδρών της ασφαλείας του(!) για να τον φυγαδεύσουν χωρίς άλλα παρατράγουδα!
     


Δεν ξέρουμε ακόμα αν ήταν οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ ή …Αλβανοί μισθοφόροι! Πάντως Έλληνες αγανακτισμένοι πολίτες δεν ήταν μια που λατρεύουν, ως γνωστόν, τον κύριο αντιπρόεδρο και εκδηλώνουν την αγάπη τους σε κάθε ευκαιρία.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση σκέφτεται σοβαρά την δραματική αύξηση των τιμών σε γιαούρτια, αυγά και ντομάτες για να μην μπορούν αυτοί οι παρακρατικοί, που προκαλούν τους πολιτικούς όπου βρεθούν κι όπου σταθούν και υπολογίζονται γύρω στα 10 εκατομμύρια, να δημιουργούν εντυπώσεις…


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...