"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +

Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

Συνάντηση της Λέσχη Bilderberg στο St Moritz της Ελβετίας, από 9 έως 12 Ιουνίου

Print this post

Η σκιώδης ομάδα των ελίτ, γνωστή ως Λέσχη Bilderberg θα έχει την ετήσια συνάντησή της αυτό το χρόνο στην πόλη θέρετρο του St Moritz, στη νοτιοανατολική Ελβετία, από 9 έως 12 Ιουνίου, αλλά θα έχουν αρκετή παρέα.

Το St. Moritz βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Νταβός, το μέρος που γίνεται τακτικά η υψηλή συνάντηση χιλιάδων τραπεζιτών, πολιτικών ηγετών και άλλων ‘ευγενών’ υπό το λεγόμενο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Όμως, σε αντίθεση με το Νταβός, όπου ο Τύπος είναι πάντα ευπρόσδεκτος, η Λέσχη Bilderberg εξακολουθεί να προσπαθεί να διατηρήσει την απόλυτη μυστικότητα.

Η Bilderberg έχει    ....
   


...συνεδριάσει στην Ελβετία, τέσσερις φορές τα τελευταία χρόνια, αλλά ποτέ στην ίδια πόλη. Κανονικά, όταν η ‘αδελφή’ της η Τριμερής Επιτροπή (TC), συναντιέται στη Βόρεια Αμερική, η Bilderberg κάνει το ίδιο, επίσης. Φέτος, οι της TC θα συναντηθούν στην Ουάσιγκτον από 8 έως 10 Απριλίου, αλλά τα μέλη της Μπίλντερμπεργκ αποφεύγουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε μια προσπάθεια να ξεγελάσουν τον Τύπο.

Η Bilderberg έχει χαρακτηριστεί ως η πιο κλειστή και μυστικοπαθής ομάδα στον κόσμο. Για να γίνει κάποιος δεκτός, πρέπει να είναι ιδιοκτήτης κάποιας πολυεθνικής τράπεζας, ή κάποιας πολυεθνικής εταιρείας ή κάποιας χώρας. Από την πρώτη συνεδρίασή της το 1953, έχουν παρευρεθεί στις συναντήσεις της κορυφαίοι ισχυροί του πλανήτη, οικονομικά μυαλά και ηγέτες του κόσμου.

Οι σύνεδροι της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ελπίζουν ότι ένα μέρος της κοινής τους ατζέντας με αυτούς της Τριμερούς Επιτροπής (‘Trilateralists’) θα υλοποιηθεί από τη στιγμή που θα συναντηθούν: μια εισβολή των ΗΠΑ στη Λιβύη θα οδηγήσει σε αύξηση της αναταραχής στη Μέση Ανατολή κι έτσι η Αμερική θα μπορεί να προχωρήσει σε πόλεμο με το Ιράν, εξ ονόματος του Ισραήλ.

Όπως έχει συμβεί εδώ και πολλά χρόνια, τα μέλη της Μπίλντερμπεργκ θα κλαψουρίσουν για το πώς οι «κακοί εθνικιστές» μπλοκάρουν τις προσπάθειές τους για την πραγματοποίηση της παγκόσμιας κυβέρνησης. Θα διατάξουν οι τιμές του πετρελαίου να αναρριχηθούν ώστε οι απελπισμένοι Αμερικανοί να μπορούν να γίνουν πιο πρόθυμοι να παραιτηθούν από την εθνική κυριαρχία τους για χάριν μίας παγκόσμιας δια-κυβέρνησης. Θα προωθήσουν τους πολέμους για το κέρδος και θα προωθήσουν το αίτημα για μια παγκόσμια κυβέρνηση για την επιβολή της ειρήνης, λες και η ειρήνη μπορεί να επιβληθεί.


Είναι αλήθεια, ειρωνικό το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες στην Bilderberg αγαπούν την Ελβετία, καθώς απέχουν τόσο πολύ πολιτικά από την Ελβετία, η οποία είναι μια μη παρεμβατική ουδέτερη χώρα εδώ και τέσσερις αιώνες. Δεν έχει λάβει μέρος σε κανένα αιματηρό πόλεμο.

Οι Bilderbergers μπορούν να ελπίζουν σε ένα δυνατό χαιρετισμό από το AFP, και από άλλα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης. Στην Ευρώπη, μεγάλες μητροπολιτικές εφημερίδες από το Παρίσι, το Λονδίνο και άλλες πόλεις δίνουν μεγάλη κάλυψη στην Bilderberg.

Όμως στις ΗΠΑ, εφημερίδες όπως η Washington Post, η New York Times και η Los Angeles Times και πολλές άλλες θα υποβληθούν σε φίμωση, επειδή οι κορυφαίοι εκπρόσωποί τους είναι και οι ίδιοι μεταξύ των συμμετεχόντων στην Bilderberg.

Απόδοση κειμένου στα ελληνικά από "Κόκκινος Ουρανός"
Πηγή άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...