"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Οδηγοί παρακρατούνται σε σταθμούς δϊοδίων της Αμερικής γιατί πληρώνουν με κοινό αμερικάνικο νόμισμα.

Print this post
  Η πλήρη καταγραφή και παρακολούθηση των μετακινήσεων του ατόμου συνεχίζεται στην Αμερική. Στο κράτος όπου ο " Μεγάλος Αδελφός " ζει και βασιλεύει, ένας πολίτης  στην Τάμπα της Φλόριδα, αποκάλυψε αυτό που ο ίδιος αποκαλεί , " ένα παράνομο καθεστώς"  που έχει δημιουργηθεί από τις αρχές των σταθμών διοδίων της πολιτείας, όπου κατακρατούν τους οδηγούς οι οποίοι πληρώνουν τα διόδια με χαρτονομίσματα των 20-50 και 100 δολαρίων.
   
 Ο Τζόελ Τσάντλερ πρόσεξε για πρώτη φορά αυτήν την πρακτική όταν πήγε να πληρώσει , κόμιστρο 1$ με χαρτονόμισμα των 100$. Η υπάλληλος του σταθμού του απαγόρεψε την διέλευση μέχρις ότου να συμπληρώσει ένα φυλλάδιο με τα προσωπικά του στοιχεία! (σας θυμίζει κάτι;). Έκτοτε ο ίδιος άρχισε να ερευνά το γεγονός περισσότερο , βιντεοσκοπώντας τους υπαλλήλους και την συμπεριφορά τους κάθε φορά.

" Αυτό είναι ένα σοβαρότατο ποινικό αδίκημα. Να παρακρατάς κάποιον πα΄ρανομα με έννομη εξουσία " αναφέρει ο Τσάντλερ στο WTSP-TV της Τάμπα.

  Ο ίδιος ο αδελφός του Τσάντλερ , ακολούθησε τον αδελφό του σε μια διαδρομή βιντεοσκοπώντας αυτός τα περιστατικά στα διόδια και όχι μόνο διαπίστωσε τι πραγματικά συνέβαινε, αλλά σε ένα περιστατικό , ένας υπάλληλος των διοδίων τους απείλησε ότι θα καλέσει την Τροχαία  των Εθνικών οδών της Φλόριδα!

 Όταν ο ίδιος ο Τσάντλερ μετέφερε τα παράπονα του σε αξιωματούχος της πολιτείας, εκείνοι αρνήθηκαν το γεγονός και αμέσως μπήκαν σε μια διαδικασία κουκουλώματος του όλου σκηνικού.


Όταν ένα από τα τοπικά κανάλια έκανε έρευνα πάνω στο θέμα, ανακάλυψε ότι ενώ ένας αξιωματούχος είπε στον Τσάντλερ ότι δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίς για το γεγονός, την ίδια μέρα σωρεία ηλεκτρονικών μηνυμάτων κατέκλυσαν τα γραφεία εξουσίας, λέγοντας να σταματήσει το πρόγραμμα αμέσως δια παντός!

  Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε και αρχεία που καταγράφουν γεγονότα στα διόδια , καθώς και έναν πιθανό λόγο για την προσπάθεια συγκάλυψης.

 Ο Τσάντλερ γνωστοποιεί ότι θα προβεί σε ποινικές διώξεις κατά της πολιτείας, βασισμένες στις 5.000.000 παράνομες καθυστερήσεις στα διόδια.
" Ήταν συνέχεια ένα έγκλημα πάνω σε έγκλημα, ένα ψέμα πάνω σε ψέμα" δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι. "Αυτό στο οποί καταλήγουμε είναι ότι, το Υπουργείο Συγκοινωνιών έχει αναμειχθεί σε αυτό που πιστεύω  ,ότι θα είναι προφανές στα δικαστήρια, ως την μεγαλύτερη εγκληματική συνωμοσία στην ιστορία της πολιτείας.

Δείτε εδώ ένα βίντεο του WTSP-TV που περιέχει βίντεο που έχουν τραβηχθεί από τον Τσάντλερ :


  Συκοφάντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...