"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Η ΝΟΚΙΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ" ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗ... ΤΖΑΜΑΪΚΑ!

Print this post
Μετά το θέμα της Vodafone και της Κρήτης, που είχε ξεσπάσει, πριν από μερικές εβδομάδες, έρχεται ένα θέμα στην επικαιρότητα, το οποίο προκαλεί ποικίλα ερωτηματικά και έχει να κάνει με το γεγονός πως η γνωστή εταιρεία κατασκευής κινητών ΝΟΚΙΑ φρόντισε να.... εξαφανίσει την Κύπρο!
        

Η Μεγαλόνησος έπαψε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις του Συστήματος Πλοήγησης, που προσφέρει η εταιρεία (OVI maps), σε κάποια από τα τηλέφωνά της, εδώ και 6 -περίπου- μήνες.
Η ΝΟΚΙΑ, μάλλον βρίσκεται σε σύγχυση, γιατί το νησί ναι μεν εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της εφαρμογής, ωστόσο στα "smart phones" δεν υπάρχει πουθενά!
Η Κύπρος εμφανίζεται ως ένα μεγάλο ακατοίκητο νησί, όπου φαίνεται η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο νότιο και το βόρειο τμήμα της.
Εάν, μάλιστα, κάποιος πληκτρολογήσει τη λέξη "Cyprus", τότε ξαφνικά θα διαπιστώσει πως η Κύπρος βρίσκεται στη... Τζαμάικα.
Όπως δημοσίευσε η κυπριακή ιστοσελίδα financialmirror.com, στα τέλη του περασμένου χρόνου, η NOKIA ήρθε σε επαφή με το υπουργείο Επικοινωνιών της χώρας και ενημέρωσε πως οι χάρτες θα επανεισαχθούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...