"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Καταπέλτης (και) ο Μανώλης Γλέζος για την κυβέρνηση: "Καλύτερα να σκοτωνόμουν στην Κατοχή, παρά να δώ αυτή την κατάντια"

Print this post

Ένας, ένας οι αριστεροί αγωνιστές, στρέφονται με πολύ σκληρά λόγια, εναντίον της σημερινής ακροδεξιάς κυβέρνησης, που ανθίσταται αναιμικά στον καταιγιστικό λόγο των αγωνιστών, με τα πληρωμένα παπαγαλάκια των κατεστημένων ΜΜΕ, που παλεύουν να αποδομήσουν τον Μίκη Θεοδωράκη κι όλους τους αριστερούς (χωρίς επιτυχία βέβαια).
            


"Και ο Καλλικράτης έρχεται να συστηματοποιήσει αυτή...
την ενδοτική πολιτική, αυτή την κατάργηση της εθνικής ανεξαρτησίας, όπου σκεφτείτε τον ίδιο τον προϋπολογισμό του κράτους τώρα, ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ σε ... συνδυασμό λέει με τους Έλληνες………
Οι έλληνες θα τον παρουσιάσουνε .
Στη Βουλή οι υπουργοί θα παρουσιάσουν τον οικονομικό προϋπολογισμό που θα έχουνε ετοιμάσει οι ΞΕΝΟΙ!!.
ΤΕΤΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΕΒΡΙΣΚΕ ΕΝΑ ΒΟΛΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ …. ΝΑ ΧΑΝΟΜΟΥΝΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ …. ΕΙΤΕ ΜΕΤΑ .. ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Τη κατάντια αυτή του Ελληνικού Λαού.

Που αγωνίστηκε, που έδωσε πρώτος το σύνθημα εναντίον των ξένων, που νίκησε πρώτος το φασισμό στην Ευρώπη ολόκληρη, ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, το λαό που λευτέρωσε την πατρίδα, να δω να υποφέρει ξανά από ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ και το λέω καθαρά, ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ .

Και αν υπάρχει αντίρρηση για το πώς θα βρίσκαμε τα λεφτά ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΔΩ να σας πώς θα βρίσκαμε τα λεφτά χωρίς να είχαμε ανάγκη τους ξένους.
Σας ευχαριστώ."

Απο την ομιλία του Μανώλη Γλέζου στην Αντίπαρο.
Αφιερωμένο σε όλους αυτους που προκειμένου να περάσουν πλούτο, στους εργολάβους που τους ¨έσπρωξαν" στην εξουσία, δεν δίστασαν να ξεπουλήσουν όλη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...