"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/2/2011 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Print this post
ΦΤΑΝΕΙ
ΩΣ ΕΔΩ!
Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011
12 μμ μπροστά στην Βουλή Λέμε
ΟΧΙ
στην Κάρτα του Πολίτη
  

Ξεκίνησε με την
  • Υποχρεωτική επιβολή του ΑΜΚΑ (πολίτες που αρνήθηκαν να πάρουν τον ΑΜΚΑ στερούνται ήδη κάθε ιατροφαρμακευτικής κάλυψης & περίθαλψης)
  • Από τον Απρίλιο 2011 τίθεται σε λειτουργία η "φορο-κάρτα" που θα καταγράφει ΟΛΕΣ μας τις συναλλαγέςΟι «διευκολύνσεις» και τα κοινωνικο-οικονομικά «οφέλη», τα οποία κατά τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης θα προκύψουν από την «ηλεκτρονική διακυβέρνηση» και την «κάρτα του πολίτη»,
δεν είναι παρά τα φτηνά ανταλλάγματα μιας δικτατορίας που θέλει την συναίνεσή μας στην απώλεια της ελευθερίας , του αυτεξούσιου και φυσικά της ψυχής μας.

Υποθήκευσαν κάθε τι που υπάρχει πάνω και κάτω από το έδαφος της πατρίδας μας, και μας ζητούν από ανθρώπινα πρόσωπα, να γίνουμε τα ταυτοποιημένα «δίποδα» του ηλεκτρονικού τους σταύλου.

Γεννηθήκαμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και ευγνωμονούμε γι αυτό τους αγωνιστές προγόνους μας.

Δικαιούμαστε να συνεχίσουμε να ζούμε ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ πολίτες -και όχι ως "ραγιάδες"- σε μία ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ χώρα όπως είναι η πατρίδα μας.Την ερχομένη Κυριακή,
οι εκ των αρίστων της Bildermberg
και της κάθε κρυφής ή φανερής «λέσχης»
θα διαπιστώσουν ότι


  η "Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης"
και οι Έλληνες Youtubers
που διοργανώνουν το Συλλαλητήριο είναι
ΟΛΟΙ οι Έλληνες πολίτες
που θα πουν μπροστά στην Βουλή :

ένα βροντερό ΟΧΙ
στις μεταμφιεσμένες εθνοκτόνες παγίδες
της «Νέας Τάξης Πραγμάτων».

Θα πουν ένα βροντερό ΟΧΙ
στην πρόθεση της κυβέρνησης
να μας μεταμορφώσει σε «χρήσιμα ταυτοποιημένα υποζύγια»

με μια μίζερη και απολύτως ελεγχόμενη και θνησ
ιγενή επιβίωση.

Όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι θα διαδηλώσουμε ειρηνικά, εναντίον της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης», της «κάρτας του πολίτη» και κάθε άλλης πλαστικής χειροπέδας που θέλουν να μας περάσουν στα χέρια και την ψυχή.

Οι διαβεβαιώσεις του κ.Ραγκούση ότι θα προστατευθούν τα προσωπικά δεδομένα έχουν για μας την ίδια ακριβώς αξία με τις δεκάδες άλλες διαβεβαιώσεις που έχουμε ακούσει κατά καιρούς.
Αν σκεφτούμε τι πάθαμε όταν πιστέψαμε στην διαβεβαίωσή του Πρωθυπουργού πως "λεφτά υπάρχουν",  τότε ανατριχιάζουμε και μόνο στην σκέψη τι πραγματικά εννοεί όταν μας ...
διαβεβαιώνει ότι θα προστατευτούν τα προσωπικά μας
δεδομένα..

Τα ίδια είχε δηλώσει και ο Γερμανός ομόλογός του, όταν μπροστά στις κάμερες της Ντόϊτσε Βέλε, ερασιτέχνες ξεφτίλισαν διεθνώς τα μέτρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων της αντίστοιχης Γερμανικής Κάρτας του Πολίτη.


Αν εσείς κ. Ραγκούση ανακαλύψατε ένα τόσο ασφαλές σύστημα που όπως λέτε είναι απαραβίαστο και απαραχάρακτο τότε να το πουλήσετε όσο-όσο στην Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας της Αμερικής (NSA) διότι όπως δήλωσε πρόσφατα η εκπρόσωπός της Debora Plunkett : "
"Στα δίκτυα των
Η/Υ δεν υφίσταται η έννοια "ΑΣΦΑΛΕΙΑ" πλέον. Ούτε καν στο δικό μας σύστημα!!!""(βλ. εδώ )


Θα δεχθείς να γίνεις ένα BARCODE;
  • Θα τους αφήσεις να ελέγχουν τη ζωή σου;
  • Θα τους αφήσεις να σου πάρουν το ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σου;
ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ.


ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ
ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και
ΥΠΟΓΡΑΦΩ:
ONOMA

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

ΥΠΟΓΡΑΦΗ


Στέλνουμε συμπληρωμένο το έντυπο αυτό
ταχυδρομικῶς

στη διεύθυνση Τ.Θ. 78081, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Τ.Κ. 17301
ή υπογράφουμε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση :
http://www.orthros.org/Greek/Eidiseis/E_Arnoumai2.phpΠληροφορίες . για πούλμανΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 6940925308 ΑΛΕΞ/ΛΗΣ‐ΚΑΒΑΛΑΣ 6944396117 ΛΑΚΩΝΙΑΣ: 6940921033 ΗΛΕΙΑΣ: 6942831378

Δείτε την εκστρατεία ενημέρωσης των Ελλήνων youtubers ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη:

 ΥΣ. " Συκοφάντη ": Προσωπικά εννοείτε πως είμαι κατά το νέο όπλο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και της χειραγώγησής μας μέσω ενός μπαρκόουντ το οποίο ,ούτε ασφάλεια μου προσφέρει αλλά απεναντίας μπορεί να μετατρέψει την ζωή μου σε μια ατέλειωτη ταλαιπωρία και να με καταστήσει συνεχόμενα ανασφαλή ως προς την εξασφάλιση της ιδιωτικότητάς μου. Από την άλλη επειδή δεν πιστεύω ούτε σε νούμερα 666 και ούτε σε 888, αλλά σε 166, 100 και καμιά φορά σε 11888 (τυχαίο; δεν νομίζω...), έχω απαλείψει κάποια μέρη του γνήσιου άρθρου, περί θεών και δαιμόνων. Απλά το θέμα είναι πολύ μεγαλύτερο από απλές ουτοπικές αντιλήψεις περί θηρίων και σωτήρων. Εδώ διακυδεύεται η καθημερινότητά μας, η προσωπικότητά μας, τα προσωπικά μας δεδομένα , οι οικονομίες μας, η ίδια μας η ζωή όπως την ξέραμε..Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...