"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΕΤ3. Ένα ντοκιμαντέρ, μία προπαγάνδα.

Print this post
 Τελειώνοντας τον καφέ μου και συμμαζεύοντας τις τελευταίες σημειώσεις για την δουλειά μου, έπεσε το μάτι μου σε ένα από τα πολλά ντοκιμαντέρ που «τρέχουν» κατά την διάρκεια της πρωινής ζώνης. Στο κανάλι της ΕΤ3, έπαιζε το ντοκιμαντέρ ημίωρης διάρκειας "Θερμές πόλεις", όπου διαπραγματευόταν την κατάσταση που έχει προκύψει από την υποτιθέμενη υπερθέρμανση του πλανήτη..
     


Μειδιάζοντας που έστω και από την αρχή το ντοκιμαντέρ έθετε το στόχο του, ο οποίος σαφώς ήταν, να κατηγορήσει την ανθρώπινη παρουσία και συμπεριφορά στον πλανήτη ως υπαίτια για την κλιματική αλλαγή, συνέχισα να παρακολουθώ σκηνές καταστροφών , μερικών σε επικό μέγεθος, και την οπτικοποίηση του ανθρώπινου πόνου και απώλειας.

Το μένος των στοιχείων της φύσης, έδινε και έπαιρνε για ένα μισάωρο, ώσπου μετά από ένα μανιφέστο επικινδυνολογίας, έπεσαν οι τίτλοι τέλους. Και τότε ήταν που το μειδίασμα μετατράπηκε σε ένα ασυγκράτητο χαμόγελο και στην συνέχεια σε ένα ειρωνικό και χλευαστικό γέλιο
Πρώτη λεζάντα στους τίτλους τέλους :

" We would like to thank The Rockfeller Foundation "....( Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ίδρυμα Ροκφέλλερ)

Μάλιστα. Οι πρωτεργάτες του μύθου της Παγκόσμιας κλιματικά αλλαγής, χρηματοδότες του εν λόγω ντοκιμαντέρ. Σίγουρα ούτε το πρώτο είναι που έχουν χρηματοδοτήσει αλλά ούτε και το τελευταίο.. 

Ομολογώ ότι δεν περιμένω να δω κάτι καλύτερο από την σύγχρονη ελληνική τηλε(τύφλωση)όραση, αλλά θέλω να τονίσω και να παρακαλέσω όλους όσους έχουν σώας τας φρένας, να μην τρώνε ότι τους σερβίρεται και ειδικά τέτοια πιάτα από ανθρώπους οι οποίοι έχουν δηλώσει ανοικτά ότι είναι υπέρ της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού και μιας παγκόσμιας κυβέρνησης υπό την κυριαρχία τους και έχουν περάσει δυναμικά στην δράση τα τελευταία χρόνια.

Δείτε εδώ το καταπληκτικό ντοκιμαντέρ "Η απάτη της κλιματικής αλλαγής", για να δείτε για ποιο λόγο αυτοί οι άνθρωποι σηκώθηκαν ξαφνικά από τα γραφεία τους στην Wall street και «μάχονται» για την σωτηρία του πλανήτη, καθώς και το αφιέρωμά μας στο θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...