"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Όταν ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ζητά να διερευνηθεί η νομιμότητα της κ. Δραγώνα τότε η φυλλάδα το «Βήμα» αυτό, το «βαφτίζει» «πόλεμο παρακράτους»

Print this post

Η Υποκρισία και το αίσχος σε αυτό το κράτος από μερικούς επιβάτες της εξουσίας έχει γίνει θεσμός.  Εάν βρεθεί κάτι που να τους ενοχοποιεί δεν έχουν ιερό και όσιο. Θα προσπαθήσουν να ευτελίσουν οποιοδήποτε τίμιο θεσμό για να καλύψουν ή μετριάσουν την προσωπική παράνομη πράξη τους.
       

   Αυτός είναι ο Καρκίνος της Ελλάδας : Η ανοχή, η ενδοτικότητα και η αναισθησία.

Ας επιχειρήσουμε όμως να ξεθολώσουμε τα νερά που επιχειρούν μερικοί να τα θολώσουν ωσάν χταπόδια και σουπιές, τα γνωστά μαλάκια…

Εάν έχεις πτυχίο από το Αμερικάνικο Κολέγιο δεν αναγνωρίζεται ως τίτλος πανεπιστημιακών σπουδών από το Ελληνικό κράτος γιατί καταρχάς είναι τριετής η φοίτηση. Στην Αγγλία όμως τα πανεπιστήμια τους έχουν τριετή φοίτηση επειδή είναι διαφορετικό το σύστημα σπουδών από την Ελλάδα.

Πας λοιπόν εκεί σε κάποιο Πανεπιστήμιο, αναγνωρίζεις στη ΑΓΓΛΙΑ το κολέγιο τριετούς φοίτησης και δημιουργείς ένα διδακτορικό. Για το Αγγλικό σύστημα αυτό ισχύει γιατί η Αγγλική δομή στην παιδεία είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ από την Ελληνική που ΔΕΝ ναι ΔΕΝ ισχύει

Μετά χρειάζεσαι τον αγαπημένο σου μπάρμπα από την Κορώνη όπου ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ θα «βαφτίσει» με έναν έωλο και ασαφή νομικό χαρακτηρισμό (βοηθάει η «ασάφεια» εδώ, βοηθάει όλους αυτούς τους καλούς κυρίους και κυρίες) τις «σπουδές σου» και θα τις «νομιμοποιήσει».

Γυρνάς δηλαδή στην Ελλάδα και αντί να περάσεις την ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ διαδικασία τους θεσμοθετημένους μηχανισμούς ισοτιμίας, αναγνώρισης, κάνεις την υπέρβαση – πήδημα. και παρουσιάζεις αυθαίρετα, αυτόματα και ως μάνα εξ ουρανού ένα διδακτορικό σε μια επιτροπή που ως δια μαγείας κάνει «διασταλτική» ερμηνεία και στο εγκρίνει : Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια ;

Εδώ είναι το κρίσιμο σημείο : Είναι νόμιμες και ηθικές τούτες οι ενέργειες ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ που έχετε πράξει κυρία ΔΡΑΓΩΝΑ ;;;

Και για να μην αρχίσουμε τα νομικίστικα παιγνίδια, να σας θυμίσουμε πως νομικά δεν χωρούν «διασταλτικές ερμηνείες» σε κλειστό πλαίσιο αναφοράς και περιγραφής δέσμιων συγκεκριμένων διοικητικών πράξεων που υπαγορεύονται από ρητούς νόμους.

Είναι ουσιαστικά ανυπόστατες διοικητικές πράξεις και ως έκνομες, ενέχουν βάσιμα και το στοιχείο του δόλου ως εγκληματικές πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου.

Ο κάθε άνθρωπος έχει την Ιστορία του. Μερικοί κύριοι και κυρίες όμως, ΕΙΝΑΙ η Ιστορία τους.

Παραπάνω πήρατε ένα παράδειγμα γι αυτό.

Το μόνο που μένει είναι η δικαιοσύνη να πράξει το χρέος της. Αν και κάπως αργά, κάτι θα είναι και αυτό.

Άλλωστε το πανεπιστημιακό επίπεδο της κ. Δραγώνα είναι εμφανές :

Παράδειγμα αναφοράς :

Ισχυρίζεται η κυρία : «Όποιος αξιολογεί τους Πολιτισμούς σε κατωτέρους και ανωτέρους είναι ρατσιστής και δεν το ξέρει! . Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με όποιον θεωρεί ανεπιθύμητους τους μετανάστες και τους πρόσφυγες»

Απαντάμε με την ίδια επακριβώς (α)νόητη λογική της : Όποιος επιχειρεί διαμέσω χημειοθεραπείας ή άλλης μεθόδου να εξολοθρεύσει καρκινικά κύτταρα σε ένα οργανισμό, επιχειρεί ολοκαύτωμα και είναι ρατσιστής και δεν το ξέρει! Γενικά με τη λογική της κ. Δραγώνα η Ιατρική όλη είναι ένα ρατσιστικό επάγγελμα αλλά οι γιατροί δεν το έχουν μάθει ακόμη ότι είναι ρατσιστές.

Δείτε τώρα πως η προπαγάνδα παρουσιάζει το «θεάρεστο» έργο της κας Δραγώνα και τη ουσιαστικά μακροχρόνια διαμάχη της με τη Χαρά Νικολοπούλου.
Ακόμα και από τη φυλλάδα της προπαγάνδας βγαίνει το συμπέρασμα πως ή μεν Χαρά υπερασπιζόταν τα δικαιώματα των Πομάκων να θέλουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ να είναι Έλληνες, ενώ η άλλη πλευρά ήθελε και θέλει ουσιαστικά να τους εκτουρκίσει μέσα στην ίδια μας τη χώρα !

Και μετά αναρωτιέστε τι πάει στραβά σε αυτόν τον τόπο….





Απο το Βήμα της Κυριακής... για τα χρόνια μας πολλά το 20011 ειδάλλως προπαγανδιστικός μποναμάς! (κάντε κλικ για να θαυμάσετε ωραίο επίπεδο δημοσιογραφίας)

Όσο για τη κ. Δραγώνα αυτά είναι αρκετά ;

http://www.ecd.uoa.gr/prosopikes_selides/dragona/dragona.htm


Η σελίδα της στο Πανεπιστήμιο ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙ ΠΤΥΧΙΟ ΕΧΕΙ ΛΑΜΠΡΑ !




http://news.kathimerini.gr
΄
όπου μεταξύ άλλων :


«Η μπροντελιανή, λόγου χάρη, ανάλυση της αλληλεξάρτησης διαφόρων ιστορικών συμβάντων που εδώ εισηγείται ο καθηγητής της ιστορίας Χακάν Ερντέμ, δείχνει το πώς η Ελληνική Επανάσταση ως πρώτη γενικευμένη εθνική εξέγερση μέσα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, επηρέασε βαθιά τις οθωμανικές αρχές και οδήγησε σταδιακά την αυτοκρατορία προς μια πορεία εκσυγχρονισμού – κάτι που επαναλαμβάνεται σήμερα με τη στήριξη της ευρωπαϊκής προοπτικής της Τουρκίας εκ μέρους της ελληνικής πολιτικής.»

Αυτό κύριοι είναι τόσο σαφές παράδειγμα προπαγάνδας… Εκτός από το νιαου νιαου στα κεραμίδια βλέπεις και τη γάτα που το κάνει !


Πηγή: eglimatikotita.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...