"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Το 90% των Γερμανών δεν πιστεύουν το «παραμύθι» των Δίδυμων Πύργων

Print this post
  Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από την TNS Emnid, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες δημοσκοπήσεων στην Γερμανία, το ποσοστό των ανθρώπων που δεν πιστεύουν την επίσημη εκδοχή και εξήγηση της Αμερικάνικης κυβέρνησης για τα γεγονότα στους δίδυμους πύργους την 11η Σεπτέμβρη 2001, ανέρχεται κοντά στο 90% !

 Η έρευνα έγινε για λογαριασμό του περιοδικού World of the Miracles .

  Ακολούθως, η έρευνα αποκαλύπτει ότι το 73.7% των ερωτώμενων Γερμανών, πιστεύουν ότι η δολοφονία του πρώην προέδρου της Αμερικής Κένεντι ήταν μια συνωμοσία και επίσης το 80% πιστεύει ότι η CIA διεξάγει μυστικές έρευνες επί γερμανικού εδάφους!

  To 2003 μια παρόμοια έρευνα που έγινε στην Γερμανία από την εταιρία Forsa, για λογαριασμό της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit, έδειξε ότι το 31% των Γερμανών κάτω των 30 πίστευαν ότι η επίθεση στους δίδυμους πύργους ήταν δουλειά εκ των έσω..

  Ο σκεπτικισμός σχετικά με το συμβάν δείχνει να αυξάνεται μέρα με την μέρα από το 2001. Το 2006 μία έρευνα των New York Time και CBS News έδειξε ότι μόνο το 16% των Αμερικανών πίστευε την αλήθεια που τους έλεγε η κυβέρνηση και οι μυστικές υπηρεσίες.

  Επίσης το 2004, μία έρευνα της Zogby, έδειξε ότι πάνω από τους μισούς Νεϋορκέζους πίστευαν ότι έγινε μια μεγάλη προσπάθεια κάλυψης των πραγματικών γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου.

  Τον Μάιο του 2006, άλλη μια έρευνα της Zogby, έδειξε ότι πάνω από το μισό των Αμερικανών, δεν πίστευαν την επίσημη εκδοχή που τους παρουσιάζονταν..


 Δείτε εδώ ίσως το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο ντοκιμαντέρ από άποψη έρευνας και περιεχομένου σχετικά με τις θεωρίες για την επίθεση στους δίδυμους πύργους, "Loose Change 9/11" . Αν σας άρεσε ότι είδατε στα Zeitgeist, τότε σίγουρα θα ενθουσιαστείτε γιατί είναι η πηγή των σχετικών βίντεο.

" Συκοφάντης "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...