"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Βολιβία: Aυξήθηκε η βενζίνη στα 67 λεπτά το λίτρο μετά από 6 χρόνια! Ένα Ευρώ επάνω πληρώνουν οι ηλίθιοι Έλληνες

Print this post

H Βολιβία είναι μία από τις χώρες που ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕ τους φυσικούς της πόρους κι αυτό φυσικά έχει κάνει έξω φρενών τους Εβραιοαμερικάνους ... φοβούμενοι μην γίνει της μόδας και το επιδιώξουν κι άλλοι υπόδουλοι λαοί.
Μετά από 6 χρόνια σταθερότητας στις τιμές της βενζίνης η κυβέρνηση της Βολιβίας αυξάνει την τιμή της κατά 83%. Κι αυτή η μεγάλη αύξηση έβγαλε κάποιους διαδηλωτές στους δρόμους ... και το θέμα πήρε παγκόσμιες διαστάσεις. Κι όμως υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα από αυτήν την μισή είδηση.
Η Βολιβία, ως γνωστόν, έχει αντι-αμερικανικό καθεστώς και το κυριότερο έχει κρατικοκοποιήσει τα πετρέλαιά της ... οπότε είναι αναμενόμενο κάθε αφορμή, όσο κι ασήμαντη κι αν είναι, είναι αρκετή για μία ακόμα απόπειρα "πορτοκαλί" επανάστασης.
Έτσι όλες οι αμερικάνικες εφημερίδες του κόσμου, όπως η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ πχ, σπεύδουν να αναδημοσιεύσουν την "ΚΑΚΗ" είδηση των διαδηλώσεων , την "υπερβολική" αύξηση της τιμής της βενζίνης ... αλλά ΣΚΟΠΙΜΑ μας αποκρύπτουν την τιμή της βενζίνης σήμερα μετά από αυτήν την "τεράστια" αύξηση.


Κι αυτό γιατί ΔΕΝ πρέπει να καταλάβετε ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ είναι ο μέσος Έλληνας και ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι αυτοί που εκλέγει.
Σήμερα λοιπόν οι περήφανοι Βολιβιανοί που ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ τους φυσικούς τους πόρους, ... μετά από την τεράστια αύξηση κατά 73% της βενζίνης ... πληρώνουν το λίτρο 67 λεπτά! ... 1 ευρώ λιγότερο από ότι το πληρώνει ο ΕΛΛΗΝΑΣ!
Οι δικοί μας γενίτσαροι , στην Ελληνική Βουλή, ξεπουλάνε εδώ και χρόνια ότι βρουν μπροστά τους, χωρίς ΠΟΤΕ να το απαιτήσει κανένας Έλληνας ψηφοφόρος.
Για τον Παπανδρέου που ξεπουλάει ακόμα και το νερό της βροχής που πίνουμε από τη βρύση, ο παγκόσμιος τύπος των Εβραίων έχει ΜΟΝΟ καλά λόγια να πει. Γραμματέα του ΟΗΕ θα τον κάνουν!
Ενώ οι πατριώτες ηγέτες της Βολιβίας και της Βενεζουέλας είναι καθημερινοί στόχοι επίθεσης από τον παγκόσμιο τύπο με ψέμματα , με μισές αλήθειες και υπερβολές.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα κάτω, "είδηση" από το γνωστό άθλιο κανάλι FOX NEWS που επιτίθεται στους λατινομαερικάνους ηγέτες που ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ τους φυσικούς πόρους των χωρών τους.

Με τέτοιες ψευδείς ειδήσεις προσπαθούν να προκαλέσουν διπλωματικά προβλήματα, εσωτερική δυσαρέσκεια και διχόνοια ώστε να πέσει η δημοτικότητα των σημερινών εκλεγμένων κυβερνήσεων.

Στην Ελλάδα ... ΟΥΤΕ τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ) δεν είναι πλέον κρατικά, όπως ούτε και η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
Αυτά όμως είναι ... ψιλά γράμματα. 5 συλλήψεις στην Βολιβία..."οφείλουμε" να μας ενδιαφέρουν περισσότερο!
Κι αυτή την "μικρή" λεπτομέρεια ΜΑΣ την κρύβουν οι αληταράδες που αρθρογραφούν στις δήθεν Ελληνικές εφημερίδες.
Πηγή: Το Μακεδονικό ζήτημα σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...