"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Διάγνωση Λιακόπουλου για την Κρήτη

Print this post
Χρόνια ακούγαμε τον κ.Λιακόπουλο να μιλά για σχέδια διάσπασης της Ελλάδος σε περιφέρειες/πολιτείες. Άσχετα το λειτούργημα του εν λόγου κυρίου και αν συμφωνώ ή διαφωνώ με τις απόψεις του ή τα πιστεύω του, του δίνω το δίκαιο για τις φωνές του τα τελευταία χρόνια περί διαθέσεων εξωτερικών δυνάμεων για αποσκίρτηση της Κρήτης από την Ελλάδα.

Πηγή: www.liako.gr


" Εδώ και πολλά χρόνια ο Λιακόπουλος μιλάει για τα σχέδια των ΗΠΑ να διαμελίσουν την Ελλάδα. Μάλιστα έχοντας στα χέρια του στοιχεία από την εποχή που υπηρετούσε στο ΝΑΤΟ, δημοσίευσε το 2003 χάρτη όπου η Ελλάδα φαίνεται χωρισμένη σε περιφέρειες - ανεξάρτητα κρατίδια, ένα από τα οποία είναι η Κρήτη. Για την Κρήτη φαίνεται ότι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού πολλές προσπάθειες έχουν γίνει για να ξεσηκώσουν τους κατοίκους της λεβεντομάνας Κρήτης να ζητήσουν την ανεξαρτητοποίησή της από την Ελλάδα. Προσπάθειες που φυσικά πέφτουν στο κενό.
Δεν φαίνεται όμως να είναι διατεθιμένοι να εγκαταλείψουν εύκολα τα σχέδιά τους και μάλιστα ως επιβεβαίωση του σχεδίου τους, έρχεται η λίστα του Wikileaks, που τόση φασαρία έκανε αυτές τις μέρες, για να δείξει ότι το σχέδιο είναι υπαρκτό και ο Λιακόπουλος για μια ακόμη φορά δικαιώνεται. Η λίστα αυτή περιλαμβάνει τις χώρες για τις οποίες υπάρχουν διαρροές εγγράφων. Αν δούμε προσεκτικά, με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώνουμε ότι μετά την Ελλάδα (Greece) ακολουθεί το κράτος της Κρήτης (Crete)!!!
"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...