"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

Πως η απάτη της κλιματικής αλλαγής χρησιμοποιήτε για την προώθηση των σχεδίων της Παγκόσμιας Ολιγαρχίας

Print this post
To πρόσφατο συνέδριο που έγινε στο Κανκούν του Μεξικό το μάθατε; Όχι, βέβαια, γιατί να το μάθετε... αφού τα ελληνικά ΜΜΕ δεν υπήρχε περίπτωση να βάλουν τον πληθυσμό σε σκέψεις και αμφισβήτηση...Αυτό μας έλειπε άλλωστε, να ακούσουμε και για την επιπρόσθετη πράσινη φορολογία που σχεδιάζει η ολιγαρχία της ελίτ. ΤΑ ελληνικά ΜΜΕ έχουν εντολή να προωθήσουν τον ψευτοπεριβαλλοντισμό της παγκόσμιας άρχουσας τάξης, ο οποίος δημιουργεί συνθήκες πρόσφορες για την περαιτέρω αφαίμαξη (εξαθλίωση) των λαών με την πράσινη (υπ)ανάπτυξη που ευαγγελίζονται, αλλά και στρώνει το χαλί για την υλοποίηση της πολυπόθητης γι' αυτούς παγκόσμιας κυβέρνησης, που δεν θα είναι άλλο από μια παγκόσμια δικτατορία.
   


Ο πάλαι ποτέ πρώτος τη τάξη σύμβουλος της Μάργκαρετ Θάτσερ, Λόρδος Κρίστοφερ Μόνκτον, είναι σθεναρός σκεπτικιστής της θεωρίας για την υπερθέρμανση του πλανήτη και δίνει μάχες εναντίον της ελίτ που θέλει να επιβάλει ανομίες.

Δίνει λεπτομερή αναφορά στον Αλεξ για τα τεκταινόμενα σ' αυτό το συνέδριο, και αναλύει σχολαστικά την μεγάλη απάτη της παγκόσμιας άρχουσας τάξης που εξυφαίνεται μέσα από τη νέα «θρησκεία» της κλιματικής αλλαγής που προπαγανδίζει με θεμιτά αλλά κυρίως αθέμιτα μέσα.


Το σχετικό σάιτ της οργάνωσής του Science and public policy, που διαφωτίζει ενδελεχώς για τα της κλιματικής αλλαγής, βρίσκεται εδώ http://scienceandpublicpolicy.org/ 

Σχετικά με το θέμα της απάτης της περιβαλλοντικής απάτης, δείτε τα σχετικό ντοκιμαντέρ που έχουμε αναρτήσει: Tι είναι το "Cap and Trade" - To χρηματιστήριο του Άνθρακα 
                  Η Μεγάλη Απάτη Της Κλιματικής ΑλλαγήςΑ' ΜέροςΒ' Μέρος
Γ' Μέρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...