"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Δόντια ανθρώπου ηλικίας 400.000 χρόνων βρέθηκαν στο Ισραήλ.

Print this post
Αρχαιολογική ανασκαφή στο Ισραήλ ανακάλυψε δόντια ανθρώπου ηλικίας 400.000 χρόνων στην ενδοχώρα και ο αρχαιολόγος κ.Avi Gopher έσπευσε να δηλώσει ότι η ανακάλυψη θα αλλάξει το σύνολο της θεωρίας της εξέλιξης.

Πηγή: ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΒΑΣΙΣ

Τελικά ποιος μας δουλεύει; Η εβραϊκή ιστορία (θρησκεία) και ο χριστιανισμός που τοποθετούν τον Αδάμ και την Εύα 7.500 προ εποχής μας ή οι αρχαιολόγοι;

Και ο αρχάνθρωπος των Πετραλώνων τι ρόλο παίζει σε αυτή την κωμωδία, ήταν ...φαφούτης;
             

Από το ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ για τον αρχάνθρωπος των Πετραλώνων:


Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην σειρά ντοκιμαντέρ " mysterious origins of the man " μπορείτε να δείτε παραδείγματα αρχαιολόγων-ανθρωπολόγων να ανακαλύπτουν σκελετούς ανθρώπων σε πετρώματα ηλικίας εκατοντάδων χιλιάδων , ακόμα και εκατομμυρίων ετών.. Παραδόξως θα δείτε πως καταστράφηκε η καριέρα αυτών των επιστημόνων καθώς και μια βίαιη καταστροφή των ερευνών τους και τον άμεσο εξευτελισμό τους στον επιστημονικό κόσμο. Επίσης θα δείτε την θεωρία του Δαρβίνου να περνάει από την κρίση του σημερινού επιστημονικού κόσμου και να αμφισβητείτε με πολύ δυνατά επιχειρήματα


Επίσης το βιβλίο/έρευνα του καθηγητή και ανθρωπολόγου κ.Άρη Πουλιανού αξίζει , αν όχι επιβάλλεται, να το διαβάσετε καθώς θα δείτε με τον πιο επιστημονικό τρόπο να καταρρίπτονται θεωρίες περί ινδοευρωπαίων και μη σχέση των Ελλήνων με τους Έλληνες των αρχαίων χρόνων.

" Δώδεκα διαδοχικές εκδόσεις, εμπλουτισμένες συνεχώς με νεότερα δεδομένα, κυκλοφόρησαν πάνω στην ανθρωπολογική – εθνογενετική μελέτη των Ελλήνων. Βάση αυτού του έργου αποτελεί η διδακτορική διατριβή τού Άρη Ν. Πουλιανού, που εκπονήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας υπό την επίβλεψη του διάσημου καθηγητή Ανθρωπολογίας Γ. Φ. Ντεμπέτς. H έρευνα στηρίχθηκε στη μελέτη 70 ανθρωπολογικών γνωρισμάτων 3000 περίπου Ελλήνων πολιτικών προσφύγων του 1949 στην τ. Σοβιετική Ένωση. Τα γνωρίσματα αυτά (π.χ. ύψος σώματος, πλάτος προσώπου, χρώμα δέρματος, σχήμα ματιών), αντανακλούν με τη σειρά τους τις δομές των γονιδίων και του DNA. Η στατιστική επεξεργασία, σε συνδυασμό με την γεωγραφική τους κατανομή, απέδειξε μαθηματικά την ακατάπαυστη βιολογική συνέχεια των Ελλήνων σε όλη τη διάρκεια της ιστορικής και προϊστορικής εποχής (λόγω της μικρής στατιστικής απόκλισης στη διασπορά των ανθρωπομετρικών και σωματοσκοπικών γνωρισμάτων), που ανάγεται τουλάχιστο στη Μεσολιθική και Άνω Παλαιολιθική περίοδο (30.000 χρόνια). Επίσης, η ιστορική συνέχεια αποδεικνύεται από τη σύγκριση των μετρήσεων των σύγχρονων κατοίκων με αυτές των αρχαίων και προϊστορικών κρανίων της Ελλάδας, οι οποίες στατιστικά δεν παρουσιάζουν διαφορές. Έτσι, παρά τις κατά καιρούς επιδράσεις και περιορισμένες (κυρίως εσωτερικές) μετακινήσεις πληθυσμών, με την ανθρωπολογική έρευνα έγινε φανερό ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας έμεινε βασικά αναλλοίωτος και ότι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι απόγονοι των αρχαίων φύλων που κατοικούσαν στην Ελληνική χερσόνησο. Από την ίδια μελέτη έγινε επίσης γνωστό ότι οι Αλβανόφωνοι, οι Σλαβόφωνοι (μέχρι και το Μαυροβούνιο), καθώς και οι Βλάχοι της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας, είναι στην πλειονότητά τους αυτόχθονες και έτσι οι ξένες επιδράσεις σε αυτούς αφορούν κυρίως στη χρήση των νεότερων γλωσσών που μεταχειρίζονται σήμερα."

Πηγή:ellas2.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...