"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Εκλογές στην Μακεδονία- Να ανησυχούμε..;

Print this post
Ο Μπόλαρης στηρίζει Τρεμόπουλο-Soros και παρεμβαίνει υπέρ του για θέμα που βρίσκεται στη Δικαιοσύνη!

  
Αξίζει να διαβάσετε δίπλα τι γράφει "οπαδός" του κ.Μπόλαρη, για τον Τρεμόπουλο. . Τα έγραφε ωραία για τον κ.Τρεμώφ! Έτσι τον αποκάλεσε. Έβαλε και το πράσινο δολάριο ο συνάδελφος μακεδονομάχος αλλά ο Μάρκος Μπόλαρης ...είναι αλλού.
Συναλλάσσεται πολιτικά με τους "Soro-πράσινους" , τους στηρίζει και τους συμπονά.Μένει να δούμε αν θα τους δώσει καμιά αντιδημαρχία όπως ο Γιωργάκης που ήθελε να τους δώσει Υπουργείο!Η στήριξη των "Soro-Πρασίνων" δεν πάει ΟΥΤΕ σε τυχαία πρόσωπα , ΟΥΤΕ χωρίς αντάλλαγμα.


Πιστεύει κανείς ότι ο Τρεμόπουλος θα στήριζε ποτέ έναν Μακεδονομάχο που θα δούλευε κόντρα στα συμφέροντα του Soros και των ΗΠΑ;
Θα στήριζε ποτέ ο Τρεμόπουλος κι ο Μπουτάρης έναν πραγματικό πατριώτη που θα κατέβαζε τον κόσμο στους δρόμους για να μην ξεπουληθεί η Ελλάδα από τους προδότες ;
Θα στήριζε ποτέ κάποιον που θα είχε τα κότσια να αντιμιλήσει στον Γιωργάκη Βαλλιανάτο Παπανδρέου για το συμφέρον της Μακεδονίας; ΟΧΙ φυσικά. Και ο Μάρκος Μπόλαρης βγάζει την ουρά του απ' έξω κι αφήνει τους Αμερικανοεβραίους της κυβέρνησης των Αθηνών να καταλήξουν σε λύση για το όνομα της Μακεδονίας μας.


Κι ο Μπουτάρης-ΔΡΑΣΗ-Soros στηρίζει Μπόλαρη.

Ο Έλληνας κροίσος στηρίζει Μπουτάρη και Μπόλαρη.Έχουν τις ίδιες αξίες προφανώς .
Επίσης ο Μπόλαρης στηρίζει στην Έδεσσα τον Ιωάννη Σόντρα που στηρίζουν και οι Βουλγαρίζοντες.

Κι αυτός από τη χαρά του χορεύει "GOCE DELCEV"


Είμαστε μία ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. Υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ ξεπουλήσουν τη Μακεδονία όλοι αυτοί αμέσως μετά τις εκλογές;;;
Υπάρχει περίπτωση να αντιδράσει κανένας από αυτούς όταν ο Γιωργάκης Βαλλιανάτος Παπανδρέου θα μας ανακοινώνει την "Δημοκρατία της Μακεδονίας-Vardarska" του "Μακεδονικού" έθνους που θα μιλάει τη "Μακεδονική" γλώσσα;

Καταλαβαίνουμε τώρα πως ετοιμάζουν τη "σούπα" ώστε όλα να έρθουν "φυσιολογικά". Χωρίς πορείες, χωρίς συλλαλητήρια και άλλα τέτοια που νευριάζουν τη CIA και τους υπηκόους της, τα κουμάσια που μας πασάρουν για την τοπική αυτοδιοίκηση.

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ και οι ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ γιατι όλοι μαζί μοιράζονται τα ΔΙΚΑ μας λεφτά.
ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ;

ΥΓ Μίλησα για νταβατζήδες και βρήκα κάτι για το αρχείο σας. Δείτε πως εξαφανίστηκαν τα λεφτά από τα ασφαλιστικά ταμεία επί ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησε ως επί το πλείστον. Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ...χαρισμένα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...