"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Ρομπάι:«Τα εθνικά κράτη έχουν τελειώσει»

Print this post


  Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα από τον.. «τοποθετημένο» και  όχι νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χέρμαν Βαν Ρομπάι. Δεν είναι καθόλου περίεγο που ξεσπαθώνει έτσι ο πρόεδρος όπως και όλοι οι θιασώτες της "Παγκόσμιας Διακυβέρνησης". Κάτι έχει αρχίσει και δεν πάει καλά στα σχέδια τους;


Την πεποίθησή του πως τα εθνικά κράτη έχουν διαγράψει τον κύκλο τους στην ιστορία και δεν μπορούν  να σταθούν στο παγκόσμιο περιβάλλον, εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κύριος Χέρμαν Βαν Ρομπάι. Ο «πρώτος Πρόεδρος της Ευρώπης», όπως έχει χαρακτηρισθεί ο Βέλγος πολικός, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στις 9 Νοεμβρίου για την 21η επέτειο από την πτώση του τοίχους του Βερολίνου, ανέφερε χαρακτηριστικά πως η «Ευρωπαϊκή ενοποίηση δεν θα γίνει απλώς από μερικούς γραφειοκράτες των Βρυξελλών, αλλά γιατί οι Ευρωπαίοι  έχουν καταλάβει πως ανήκουν μαζί».

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο εθνικισμός είναι η χειρότερη απειλή που αντιμετωπίζει η ήπειρός μας, καθώς γεννά το μίσος για κάθε τι διαφορετικό. Σε μια σαφή δήλωση υποστήριξης της ολοκλήρωσης της ενοποίησης της Ευρώπης, ο κ. Ρομπάι  ανέφερε χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν άνθρωποι σε όλες τις χώρες της Ένωσης, που πιστεύουν πως η χώρα τους μπορεί να σταθεί στο διεθνές περιβάλλον μόνη της. Αυτό είναι καθαρή ψευδαίσθηση».

Πηγή: Πρώτο Θέμα


Παρακάτω δείτε ένα βίντεο του Βρετανού ευρωβουλευτή Νάιτζελ Φάρατζ ώπου ξεγυμνώνει τον «πρόεδρο»Και σε αυτό το βίντεο μια γεύση από τον ίδιο τον «πρόεδρο» της Ε.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...