"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Δείγματα φίμωσης του ελεύθερου λόγου..Νο 2

Print this post

Έψησα τον ελληνικότατο καφέ μου, ρούφηξα μια τζούρα από τον Νοτιά έτσι όπως τον έφερνε ο Θερμαϊκός, φιλτραρισμένο με αιγυπτιακή και «ζωηρή» σκόνη και πάτησα "On" στο Laptop μου. Κλείσιμο του MSN, άνοιγμα του Firefox, σελιδοδείκτες...και "ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ"... Ωππ!!Τι έγινε ρε παιδιά..;!








 Τι έγινε γεμίσαμε ιούς; Δεν νομίζω... Και εμένα φουλ στον ϊό είναι το laptop. Κλικ στο "Ignore this warning" και η σελίδα ανοίγει μια χαρά.. Τι ήταν αυτό πάλι;

  Κάνω μία έρευνα στο διαδίκτυο και πέφτω πάνω σε αυτό:


(Από www.olimpia.gr)

"    Ποιούς ενοχλεί το “Κουρδιστό Πορτοκάλι”;

 

Πολλές προβοκάτσιες μαζεμένες, δεν είναι συμπτώσεις. Το “κουρδιστό πορτοκάλι” είναι από τα πρώτα σε παρουσία blogs στο Ελληνικό διαδίκτυο. Μπορεί να μας χωρίζουν χαώδεις διαφορές αλλά το Κουρδιστό δεν είναι δημοσιογραφικό τζουκ μποξ, δηλαδή βάλε το κέρμα για να γράψω ότι θες. Είναι μαχητικό και δεν μασάει τα λόγια του.
Έτσι, χθες δέχτηκε μία ανήθικη επίθεση από μεγαλοδημοσιογράφο που σχετίζεται με το ελεεινότερο φαινόμενο του Ελληνικού διαδικτύου… (θα αναφερθούμε αργότερα)
Σήμερα όμως, χόντρυνε το παιχνίδι και κάποιοι “μπάναραν” την σελίδα του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” με αποτέλεσμα η google να βγάλει αυτήν την προειδοποίηση – δυσφήμιση στους επισκέπτες:


Επικίνδυνα βέβαια είναι τα μούτρα τους και οι νταβατζήδες που νόμιζαν ότι θα παίξουν μπάλα στο διαδίκτυο όπως έκαναν μέχρι τώρα στα ΜΜ”Ε”. Η σελίδα όχι μόνο δεν έχει κανένα κακόβουλο λογισμικό, αλλά έχει αντίδοτα για τους ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ δημοσιοεπιχειρηματίες.
Σε αυτή την πρόκληση λοιπόν, απαντάμε κάνοντας κλικ άφοβα και κατά συρροήν: http://www.kourdistoportocali.com/  "

 Το ίδιο το Κουρδιστό Πορτοκάλι αναφέρει:



Από τα ξημερώματα της Πέμπτης το Site του συνδυασμού, το προσωπικό μου blog αλλά και διαδικτυακοί τόποι που στηρίζουν τη προσπάθειά μας, έχουν “δεχθεί επίθεση” με αποτέλεσμα “οι σελίδες να αναφέρονται ως κακόβουλες”.
Κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους και στη κυριολεξία δε κοιμούνται προκειμένου να μας βλάψουν.
Προφανώς ενοχλεί η παρουσία μας στο διαδίκτυο. Προφανώς κάποιοι δεν επιθυμούν το μήνυμα να φτάσει σε όλους.

Τους το δηλώνουμε: Έαν η κυβέρνηση πήρε το μήνυμα αψήφιστα, αυτή τη Κυριακή η πλατιά συμμαχία πολιτών και δυνάμεων θα τους δώσει να το καταλαβόυν.
Εκπροσωπούμε τις ανάγκες και τις αγωνίες του 75%.
Το μήνυμα θα σταλεί είτε τους αρέσει, είτε όχι.  "



 Επιθέσεις σε δημοσιογράφους, κλείσιμο τηλεοπτικών σταθμών, δολοφονίες ιδιοκτητών ιστιολογίων και προσπάθειες συκοφάντησης και απαξίωσης άλλων..μάλιστα. Κάποιους πρέπει να πειράζει πολύ ότι ξαφνικά τα πρόβατα άρχισαν να σκέφτονται και να εκφέρουν λόγο ενάντια στους δήθεν ποιμένες..



"Συκοφάντης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...