"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Προσπάθεια για τη (νόμιμη) ακύρωση της απαράδεκτης απόφασης του Ταμείου Παρακαταθηκών

Print this post
Καθώς η Κυβέρνηση επιμένει να δημιουργεί εμπόδια και διάφορα νομικά κωλύματα στο συνταγματικό δικαίωμα των πολιτών να αμφισβητούν και να αντιδρούν στις αποφάσεις της δημόσιας διοίκησης, είμαστε και εμείς αναγκασμένοι να δοκιμάζουμε διαρκώς νέους τρόπους για το ξεπέρασμα των εμποδίων αυτών.

Θα επιμείνουμε στη θέση μας για υιοθέτηση νόμιμων τρόπων αντίδρασης. Έτσι, θα αντιδράσουμε νόμιμα και κατά της απαράδεκτης απόφασης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. Έξυπνα και νόμιμα.
 

Ο στόχος μας είναι να προσβάλουμε την άρνηση που προβάλλει σήμερα το Ταμείο στο ζήτημα της παρακαταθήκης υπέρ της ΔΕΗ, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων (μία διαδικασία που απαιτεί λίγες μόνον μέρες).
Καθώς εμείς δεν έχουμε ακόμη παραλάβει το λογαριασμό της ΔΕΗ, ζητάμε τη συνεργασία κάποιου πολίτη (δε χρειάζεται να είναι μέλος του Συλλόγου). Με τον πολίτη αυτό (τα στοιχεία του οποίου σε καμία περίπτωση δε θα δημοσιευθούν), μπορούμε να πάμε μαζί αύριο το πρωί (στις 8:30 πμ) στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με την παρουσία δικηγόρων του Συλλόγου για να επιχειρήσουμε να πληρώσουμε το λογαριασμό της ΔΕΗ, μόνο κατά το τμήμα που αφορά στην κατανάλωση του ρεύματος και των δημοτικών τελών, εξαιρώντας το ποσό του ειδικού τέλους ακινήτων. Εάν το ΤΠκΔ αρνηθεί να παραλάβει τα χρήματα, τότε θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες ακύρωσης της απόφασης αυτής.
Λόγω του επείγοντος του θέματος, οι κινήσεις μας θα πρέπει να είναι άμεσες.
Παρακαλώ, όποιος πολίτης ενδιαφέρεται να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε το νέο εμπόδιο που θέτει η δημόσια διοίκηση στο ζήτημα του τέλους ακινήτων και τη νέα καταπάτηση των δικαιωμάτων μας, ας επικοινωνήσει μαζί μας στο             210-3242032       (έως τις 6:45 μμ). Μετά την ώρα αυτή, μπορεί να στείλει email στη διεύθυνση greek.taxpayers@gmail.com και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί του.
Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...