"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Αποδοκίμασαν τους πολιτικούς στο Σύνταγμα

Print this post
Μικροσυμπλοκές στο σημείο της παρέλασης. Μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε μικροπωλητές Πακιστανούς που πωλούν ελληνικές σημαίες στο σημείο. Αποδοκίμασαν τους παρόντες πολιτικούς, απλοί πολίτες. Επέμβαση της αστυνομίας



Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 στο Σύνταγμα το μεσημέρι η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.
Με το πέρας της παρέλασης και ενώ οι πολιτικοί έκαναν δηλώσεις στα κανάλια, μερίδα πολιτών αποδοκίμασε τους πολιτικούς, φωνάζοντας συνθήματα όπως "Προδότες" και "Κλέφτες-κλέφτες".
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και ο πρώην υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

 Επεισόδια από μέλη της Χρυσής Αυγής
Ένταση σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην οδό Γεωργίου Α΄ στο Σύνταγμα, όταν μέλη της «Χρυσής Αυγής» επιτέθηκαν σε μικροπωλητές που πωλούσαν ελληνικές σημαίες, κοντά στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, όπου και παρελαύνουν μαθητές για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
Ωστόσο, τα επεισόδια δεν επεκτάθηκαν, καθώς η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων ήταν άμεση, οι οποίες τους απώθησαν.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής παραμένουν στο σημείο, φωνάζοντας συνθήματα.
στο μεταξύ, στην κυκλοφορία αρχίζουν να δίνονται σταδιακά οι δρόμοι της Αθήνας που είχαν αποκλειστεί για τις ανάγκες της στρατιωτικής παρέλασης.



Sidagma by babisflou




Διαμαρτυρίες στη Θεσσαλονίκη


Χωρίς εκτεταμένα επεισόδια, αλλά με δεκάδες συνθήματα και πανό διαμαρτυρίας απλών πολιτών ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για την 25η Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος. Σε μικρή απόσταση από την επίσημη εξέδρα συγκεντρώθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ, οι οποίοι μάλιστα παρέλασαν μετά το τελευταίο στρατιωτικό τμήμα.
Κατά τη διάρκεια της παρέλασης που έγινε στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, μέλη του ΠΑΜΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών (ΣΠΙΘΑ), της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο και της Πρωτοβουλίας Σωματείων είχαν πάρει θέση σε σημεία κοντά στην εξέδρα και φώναζαν συνθήματα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης, του μνημονίου και της επίθεσης στη Λιβύη.
Παράλληλα, μέλη της Χρυσής Αυγής πέταξαν φέιγ βολάν με ακραία μηνύματα.
Μόλις τελείωσε η παρέλαση, διαδηλωτές από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο επιχείρησαν να κάνουν πορεία μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, αλλά τους εμπόδισε ισχυρή δύναμη των ΜΑΤ. Μετά την αποχώρηση των επισήμων έκαναν τελικά την πορεία τους, όπως και τα μέλη του ΠΑΜΕ.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...