"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

Print this post
Όταν ο αρχι-τσαμπατζής Ρέππας βγαίνει στα κανάλια και το παίζει θιγμένος από την δίκαιη απόφαση της μεγάλης πλειοψηφείας των πολιτών να μην πληρώνουν διόδια και εισιτήρια, και παραθέτει μια σειρά από ψευδοεπιχειρήματα και πρωτοφανείς απειλές,  ξεχνάει να μας πει το πιο σημαντικό: Ότι οι ίδιοι οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ "ΑΠΑΛΑΣΣΟΝΤΑΙ απο την καταβολή του κομίστρου για τη μετακίνησή τους σε όλα τα ΜΜΜ"!!!!!!!!!!! Επίσης απαλάσσονται οι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ!!!!
        

Και για να είμαστε συγκεκριμένοι παραθέτουμε τους... κανονισμούς όπως είναι γραμμένοι στο site του ΟΑΣΑ (http://www.oasa.gr),  στην ειδική σελίδα που αναφέρει ποιοι δικαιούνται δωρεάν μεταφορές http://www.oasa.gr/content.php?id=freekom



Α. Οι παρακάτω κατηγορίες επιβατών, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τις ειδικές κατά περίπτωση συμβάσεις του Ο.Α.Σ.Α. με τα αρμόδια Υπουργεία και Υπηρεσίες, απαλλάσσονται από την καταβολή κομίστρου για τη μετακίνησή τους με όλα τα Μ.Μ.Μ. αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α.: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί) και Προαστιακό (μόνο στην Αστική Ζώνη Μαγούλα-Πειραιάς-Κορωπί), με την επίδειξη των αντίστοιχων δελτίων, που αποδεικνύουν την ιδιότητα αυτή:
  • Αστυνομικοί και μέλη της Αστυνομικής Ακαδημίας, Ειδικοί Φρουροί και Συνοριακοί Φύλακες, καθώς και το πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
  • Πυροσβέστες και μέλη της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.
  • Προσωπικό και δόκιμοι του Λιμενικού Σώματος.
  • Προσωπικό Ελληνικής Αγροφυλακής.
  • Οι ανάπηροι πολέμου και οι συνοδοί αυτών (θεραπαινίδες).
Β. Οι παρακάτω κατηγορίες επιβατών, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία απαλλάσσονται από την καταβολή κομίστρου για τη μετακίνησή τους με όλα τα Μ.Μ.Μ. αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α.: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Αεροδρόμιο) και Προαστιακό (στο τμήμα του Μαγούλα-Πειραιάς-Αεροδρόμιο), με την επίδειξη των αντίστοιχων δελτίων που αποδεικνύουν την ιδιότητα αυτή:
  • Παιδιά κάτω των έξι (6) ετών.
  • Οπλίτες θητείας των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.
  • Τα άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.), στα οποία χορηγούνται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Διευθύνσεων Πρόνοιας του Ν. Αττικής, ειδικές Ετήσιες Κάρτες Ελεύθερης Μετακίνησης. Όταν τα συγκεκριμένα άτομα δικαιούνται συνοδό, τότε αντίστοιχη κάρτα πρέπει να φέρει και ο συνοδός. Διευκρινίζεται ότι ο συνοδός δε μπορεί να χρησιμοποιεί την κάρτα μόνος του παρά μόνο όταν συνοδεύει τον κάτοχο της κύριας κάρτας.
  • Οι Βουλευτές και Ευρωβουλευτές.


Οι μεγαλύτεροι τσαμπατζήδες είναι αυτοί που κατηγορούν όλους εμάς ότι αδίκως αντιδρούμε στις αυξήσεις!!! Οι βουλευτές με μισθό 6.000 ευρώ (συν τα πακέτα από τις επιτροπές της Βουλής, συν τα άλλα "πακετάκια" που δεν αναφέρονται πουθενά) με νόμους που οι ίδιοι ψήφισαν για τους εαυτούς τους απαλάσσονται από εισιτήρια, διόδια, ενώ με μια ιδιότυπη ασυλία, δεν μπορούν να πάνε ούτε καν στα δικαστήρια!!!! Χρησιμοποιούν την θέση τους για να νομοθετούν προς όφελός τους και προς όφελος των φίλων τους επιχειρηματιών!!! 

ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!
ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ!

ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΟΙ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...