"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Η Μεγάλη Απάτη Της Κλιματικής Αλλαγής

Print this post

   To " H Μεγάλη Απάτη της Κλιματικής Αλλαγής" έρχεται να αντιταχθεί στο ντοκιμαντέρ του πρώην αντιπροέδρου και υποψήφιου για την πρωθυπουργία των Η.Π.Α. Αλ Γκορ «An Inconvenient Truth» ("Μια Άβολη Αλήθεια"), το οποίο κέρδισε Όσκαρ ντοκιμαντέρ στο οποίο ο ίδιος περιγράφει τις κλιματικές αλλαγές ως την «πιο σοβαρή κρίση που αντιμετώπισε ποτέ ο ανθρώπινος πολιτισμός», oι θιασώτες της " Κλιματικής Αλλαγής " αυξάνονται ανά τον κόσμο παραμερίζοντας τις κραυγές αλήθειας ανά την υφήλιο.
  Βέβαια, κανείς δεν βλέπει ότι πίσω από όλο αυτό το στημένο σκηνικό πανικού είναι κρυμμένο το καινούργιο προϊόν της Παγκοσμιοποίησης. Το χρηματιστήριο του Άνθρακα.


 Το παρόν ντοκιμαντέρ βρίσκει τους ανθρώπους που "φωνάζουν" δια μέσου του, ότι όλο αυτό το κατασκεύασμα, θα έχει σαν αποτέλεσμα περισσότερη οικονομική υποδούλωση των λαών και σαφώς την ακόμα πιο μεγάλη επιβάρυνση του πλανήτη, καθώς οι πιο μεγάλοι μολυντές θα έχουν το δικαίωμα να μολύνουν περισσότερο αλλά και να κερδίζουν δισεκατομμύρια από αυτό!The Great Global Warming Swindle [Greek Subtitles] from Zeitgeist Greece on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...