"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΪΔΑΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ!

Print this post




Τάδε έφη αρχιραββίνος του Ισραήλ!

Σόφισμα απο το Ταλμούδ: Οπως ο γάϊδαρος, έτσι και οι μη-Εβραίοι δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν τους Εβραίους
«Οι μη-Εβραίοι γεννήθηκαν για να μας υπηρετούν. Σε αυτό το κόσμο δεν έχουν παρα ένα μόνο πράγμα να κάνουν – να υπηρετούν το λαό του Ισραήλ.»

Κορυφαίος ραββίνος του Ισραήλ δηλώνει οτι οι μη-Εβραίοι δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν τους Εβραίους.

Απο τον Khalid Amayreh απο την κατεχόμενη ανατολική Ιερουσαλήμ

Μια κορυφαία θρησκευτική φιγούρα στο Ισραήλ συνέδεσε τους μη-Εβραίους με γαϊδάρους και τέρατα, λέγοντας οτι ο αποκλειστικός σκοπός της ύπαρξής τους είναι να υπηρετούν τους Εβραίους.



Ο ραββίνος Οβάντια Γιόζεφ πνευματικός ηγέτης τους θρησκευτικού φονταμενταλιστικού κόμματος, ΣΑΣ, που αντιπροσωπεύει τους Μεσανατολίτες Εβραίους, σύμφωνα με πληροφορίες είπε κατα τη διάρκεια Σαββατιάτικου κυρήγματος την εβδομάδα που πέρασε οτι «αποκλειστικός σκοπός της ύπαρξης των μη-Εβραίων είναι να υπηρετούν τους Εβραίους.»

Ο Γιόζεφ θεωρείται ένας απο τους μεγαλύτερους πνευματικούς ηγέτες στο Ισραήλ και απολαμβάνει την υποταγή εκατοντάδων χιλιάδων πιστών προς το πρόσωπό του.

Το κόμμα ΣΑΣ είναι ηγετικός συνεργάτης της κυβέρνησης συνασπισμού του Ισραήλ.
Ο Γιόζεφ είναι επίσης πρώην αρχιραββίνος του Ισραήλ, όπως αναφέρθηκε απο την εφημερίδα «Jerusalem Post», είπε οτι η βασική λειτουργία ενός «γκόϊμ»(μη-Εβραίου) είναι να υπηρετεί τους Εβραίους.

Ο Γιόζεφ είπε επίσης οτι οι ζωές των μη-Εβραίων στο Ισραήλ διατηρούνται απο τον Θεό με σκοπό την αποφυγή απωλειών Εβραίων.

«Στο Ισραήλ, ο θάνατος δεν έχει κυριαρχία πάνω τους... Με τους μη-Εβραίους, θα ισχύει ότι με κάθε άλλο άτομο – Χρειάζονται το θάνατο, αλλά ο Θεός τους δείνει μακροβιότητα. Γιατί; Φανταστείτε οτι αν ένας γάϊδαρος πέθαινε το αφεντικό του θα έχανε τα χρήματά του.
«Αυτοί είναι οι υπηρέτες του... Για αυτό μακροημερεύουν, για να δουλεύουν καλά για τον Εβραίο.»

Ο αρχιραββίνος Γιόζεφ συνέχισε και είπε: «Γιατί χρειάζονται οι μη- Εβραίοι; Χρειάζονται για να δουλεύουν, για να τραβούν το άροτρο, να θερίζουν και εμείς θα καθόμαστε σαν αφέντες και θα τρώμε.»

«Για αυτό δημιουργήθηκαν οι μη-Εβραίοι.»

Για παράδειγμα, ραββίνοι συνδέθηκαν με το κίνημα Chabad, ένα ρατσιστικό αλλά με επιρροή δόγμα, που διδάσκει ανοικτά οτι σε πνευματικό επίπεδο οι μη-Εβραίοι είναι το ίδιο με τα ζώα.

Ο Αμπραχαμ Κούκ, ο θρησκευτικός μέντορας του εποικιστικού κινήματος, έχει αναφερθεί οτι δήλωσε πως οι διαφορά ανάμεσα σε έναν Εβραίο και ένα μη-Εβραίο είναι μεγαλύτερη απο αυτή μεταξύ των ανθρώπων και των ζώων.

(Σ.Α: Φανταστείτε τι θα γινόταν στην Ελλάδα απο τους απανταχού "προοδευτικούς", αν έβγαινε ο Ανθιμος και έλεγε οτι όλοι οι λαοί δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν τους Ελληνες και είναι ζώα!
Θα είχε καεί απλώς το πελεκούδι!!!)

Πηγή: http://desertpeace.wordpress.com/2010/10/18/non-wisdom-from-the-talmud-like-the-donkey-non-jews-were-created-to-serve-jews/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...