"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ψήφος σε μετανάστες με ψεύτικες διευθύνσεις!

Print this post

                   Ψήφος σε μετανάστες με ψεύτικες διευθύνσεις!
         Το παρακάτω άρθρο δημοσιεύθηκε στο σημερινό φύλλο (28/10/2010) της εφημερίδος "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ".




           Τεράστια επιχείρηση νοθείας στις εκλογές με διευθύνσεις κατοικίας μαϊμού!! 
  ΑΠΟ 17.09.2010 ΗΤΑΝ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ ΕΝΗΜΕΡΟ ΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ / ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - Αλλοίωση και των καταλόγων ΕΕ

"Το "Π" αποκαλύπτει πως γράφτηκαν στους εκλογικούς καταλόγους με διευθύνσεις - μαϊμού χωρίς έλεγχο από το Υπουργείο Εσωτερικών. Φόβοι ότι το ίδιο έχει συμβεί σε όλη την χώρα."

"...κάποιοι (;) έχουν επιχειρήσει - και σε γενικές γραμμές έχουν καταφέρει - να εγγράψουν στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών "ανυπαρκτούς" μετανάστες, κυρίως από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία), χρησιμποποιώντας ψεύτικα ή πλαστά στοιχεία. Το θράσος των εμπνευστών της απάτης ήταν τέτοιο , ώστε δεν τους εμπόδισε να δηλώσουν διευθύνσεις στις οποίες - αν ψάξει, όπως κάναμε εμείς - θα βρει κανείς αντί για κατοικίες και ανθρώπους
- οικόπεδα,
- μισογκρεμισμένα σπίτια,
- σφραγισμένα και καρφωμένες με ξύλα εισόδους,
- καταστήματα (βρήκαμε μια ψαραγορά και μια ταβέρνα)..."

"Ψηφοφόροι ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!"

"...όπως ομολογούν ορισμένοι από τους εγγραφέντες μετανάστες (Βούλγαροι)υπήρχε ομοεθνής τους που προσπαθούσε να συγκεντρώσει στοιχεία (ονόματα και αριθμούς διαβατηρίων) για να καταθέσει μαζικά αιτήσεις ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου. Οι πληροφορίες λένε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο ήθελε να συγκεντρώσει τουλάχιστον 200 άτομα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ http://topontiki.gr/article/10942 &
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ http://akommatistoi.blogspot.com/2010/10/blog-post_28.html



Νέο σχέδιο καλπονοθείας!


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ

Σκηνικό καλπονοθείας, αντίστοιχο του 2000, προκειμένου να αλλοιώσει τη λαϊκή ετυμηγορία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, στήνει το ΠΑΣΟΚ, επιστρατεύοντας για το σκοπό αυτό, όπως και τότε, στρατιές αλλοδαπών ψηφοφόρων.
Μόνο που αυτή τη φορά, αντί των αερομεταφερόμενων Γεωργιανών, Αμπχάζιων, Τσετσένων, Οσετίων που εν μια νυκτί βαφτίστηκαν Ελληνες, θα χρησιμοποιηθούν καθ’ όλα, φαινομενικά, τουλάχιστον, νόμιμοι υπήκοοι των χωρών της Ανατ. Ευρώπης, που εισήλθαν τελευταία στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
Γιατί ακόμη κι αυτό αμφισβητείται, όπως φυσικά και το κύρος των εκλογών, μετά την αποκάλυψη της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Το Ποντίκι», που μόνο εχθρικά διακείμενο προς την κυβέρνηση δεν μπορεί να θεωρηθεί, για εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους «ανύπαρκτων» μεταναστών από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Πολωνία.
Πράγματι, η έρευνα της εφημερίδας έδειξε ότι δηλώθηκαν ως μόνιμοι τόποι κατοικίας των παραπάνω, οικόπεδα γεμάτα μπάζα, εργοτάξια, μισογκρεμισμένα σπίτια, μια χασαποταβέρνα και ένα ιχθυοπωλείο.
Ωστόσο, το υπουργείο Εσωτερικών απάντησε αργά χθες το βράδυ και ουσιαστικά πέταξε το μπαλάκι των ευθυνών στους δήμους. "Η εγγραφή στους ειδικούς καταλόγους διενεργείται με ευθύνη των δήμων", αναφέρει σε ανακοίνωσή του και συμπληρώνει: "Οι δήμοι είναι που οφείλουν να ελέγχουν τα δικαιολογητικά που τους προσκομίζουν οι ενδιαφερόμενοι αλλοδαποί και να πιστοποιούν ότι έχει προσέλθει ο ίδιος αυτοπροσώπως. Ο ρόλος του υπουργείου είναι να καταχωρηθεί τους τελικούς καταλόγους που αποστέλλουν οι Δήμοι, κάθε δύο μήνες στην κεντρική βάση".
Επιπροσθέτως, το υπουργείο εξαπολύει τα βέλη του κατά του Δήμου Αθηναίων και τονίζει ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται αποκλειστικά σ’ αυτόν. Παράλληλα, αναμένεται σήμερα το Σώμα Επιθεωρητών και Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης να πραγματοποιήσει ελέγχους στις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, ενώ θα ενημερωθεί και ο αρμόδιος εισαγγελέας.
Εν τω μεταξύ από το φωτογραφικό ρεπορτάζ της εφημερίδας αποδεικνύεται ο «βιασμός» της πολιτικής βούλησης του ελληνικού λαού, όπως συνέβη προ δεκαετίας με τις παράνομες ελληνοποιήσεις πλέον των 150.000 πολιτών της πρώην Σοβιετικής Ενωσης, οι οποίοι και έκριναν ουσιαστικά το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών του 2000.
Πράγματι, στο πόρισμα – φωτιά που συνέταξε το 2001 ο τότε εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ισίδωρος Ντογιάκος, προέκυψαν πολιτικές και ποινικές ευθύνες για μια σειρά υπουργών της κυβέρνησης Σημίτη μεταξύ των οποίων και ο σημερινός πρωθυπουργός.
Ο τελευταίος αν και είχε ενημερωθεί εγκαίρως για τα πρόσωπα που χορηγούσαν παράνομες παλιννοστήσεις σε όλες τις φυλές του Καυκάσου -μόνο η πρεσβεία μας στη Μόσχα έδωσε την περίπου 1996-2000 150.000 τέτοιες εγκρίσεις- δεν προέβη σε καμία ενέργεια προκειμένου να διωχθούν οι εμπλεκόμενοι διπλωματικοί υπάλληλοι.
Τον κ. Παπανδρέου είχε φροντίσει να ενημερώσει αναλυτικά για τη σοβαρότητα της υπόθεσης ο πρέσβης Χαρ. Δημητρίου, που είχε διεξάγει τη σχετική Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) μετά από σωρεία καταγγελιών ομογενών για κύκλωμα που είχε στηθεί στις πρεσβείες και στα προξενεία της Ελλάδας στα κράτη που απάρτιζαν την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ).
Από την ΕΔΕ που πραγματοποίησε ο κ. Δημητρίου στα προξενικά γραφεία της Μόσχας, της Τιφλίδας και του Νοβοροσίσκ ήρθαν στο φως αποκαλύψεις για:
* Πολιτικούς (οι οποίοι δεν κατονομάζονται) από το χώρο του ΠΑΣΟΚ που μεσολαβούσαν για παράνομες ελληνοποιήσεις.
* Χορήγηση δεκάδων χιλιάδων παλιννοστήσεων η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ήταν αμφιβόλου νομιμότητας.
* Ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έκαναν φτερά από τις διπλωματικές αντιπροσωπείες της χώρας μας στις χώρες της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ενωσης, στα αρχεία των οποίων υπήρχαν καταχωρημένα στοιχεία – φωτιά.


Αποροι – Μαϊμού
Παράλληλα, σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες, στα χέρια αλλοδαπών, κυρίως Αλβανών και Βούλγαρων, βρίσκονται πάνω από 180.000 βιβλιάρια – μαϊμού απορίας ή γνήσια που ανήκαν σε Ελληνες που έχουν αποβιώσει.
Τα κυκλώματα αυτά εκμεταλλευόμενα τη νομοθεσία που επιτρέπει σε όποιον αλλοδαπό διαθέτει άδεια μονίμου ή προσωρινής διαμονής, να δικαιούται δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, πλαστογραφούσαν βιβλιάρια απορίας.
Στη συνέχεια συνταγογραφούσαν, πάντα παράνομα, μεγάλες ποσότητες πανάκριβων φαρμάκων, τα οποία τα πουλούσαν στις χώρες τους, εκτοξεύοντας στα ύψη τα χρέη των ασφαλιστικών ταμείων προς τους φαρμακοποιούς.
Πρόκειται για ένα τεράστιο σκάνδαλο στο χώρο της υγείας, που έρχεται μετά την αποκάλυψη για τα καραβάνια Σκοπιανών και Βούλγαρων ασθενών που νοσηλεύονταν δωρεάν σε νοσοκομεία της Βορείου Ελλάδας επιβαρύνοντας τον κρατικό προϋπολογισμό με τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ ετησίως.
ΑΠΟ 17.09.2010 ΗΤΑΝ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ ΕΝΗΜΕΡΟ ΤΟ Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Ο Υπουργός εντελώς αυθαίρετα & χωρίς ουδεμία νομοθετική εξουσιοδότηση επιτρέπει να εγγραφούν αλλοδαποί σε εκλογικούς καταλόγους άλλων Δήμων (νόθευση εκλογικού σώματος σε στοχευόμενους Δήμους) χωρίς ούτε τη διαδικασία γνωστοποίησης ούτε τις προϋποθέσεις μόνιμης κατοικίας που απαιτεί ο Νόμος 3838/2010 & ο Κώδικας Δήμων & Κοινοτήτων εισάγοντας Κανόνες Δικαίου με συνοπτικές διαδικασίες (σελίδες 48-54, η σελίδα 54 αφορά όλες τις περιπτώσεις) λόγω:

- Παράλειψης δήλωσης της μετεγκατάστασης (σελίδες 48-50)
- Δήλωσης της μεταβολής & παράλειψης καταχώρισης ή καταχώρισης με μεταγενέστερη της πραγματικής μετεγκατάστασης ημερομηνία (σελίδες 50-51)
- του ότι ο Δήμος στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι έχουν συμπληρώσει διετή διαμονή δεν είναι αυτός της τρέχουσας κατοικίας (σελίδες 51-53)


Απόσπασμα από τις σελίδες 6-8 του  υπ' αριθμόν 1102/17.09.2010 Δικογράφου των Πρόσθετων Λόγων της Αιτήσεως Ακυρώσεως της Εγκυκλίου υπ’ αριθμόν 6 με θέμα «Άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι από τους ομογενείς και τους νομίμως διαμένοντες υπηκόους τρίτων χωρών για την ανάδειξη των αιρετών οργάνων της πρωτοβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης» που υπέγραψε ο καθ’ ύλην Υπουργός & πρωτοκολλήθηκε με Αριθ. Πρωτ. 24592/07.05.2010 http://syntagmagr.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

"Ν. 3838/2010 άρθρο 15 Αίτηση εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους
2. Ο δικαιούμενος να εγγραφεί σε ειδικό εκλογικό κατάλογο, ο οποίος έχει μετοικήσει σε δήμο άλλον από αυτόν στον οποίο υπέβαλε την αίτηση για τη χορήγηση του εν ισχύι τίτλου διαμονής του, καθώς & κάθε εγγεγραμμένος σε ειδικό εκλογικό κατάλογο, που έχει μετοικήσει σε άλλο δήμο, μπορεί να εγγραφεί στον ειδικό εκλογικό κατάλογο του δήμου της κατοικίας του εφόσον διαμένει εκεί τα 2 τουλάχιστον τελευταία έτη από την ημερομηνία γνωστοποίησης της μετεγκατάστασης στην αρμόδια υπηρεσία της οικείας Περιφέρειας.

Κανόνας Δικαίου που θεσπίζει η Εγκύκλιος 6 στις σελίδες 12-13 & 48-54
2.2.2 Περιπτώσεις αλλαγής Δήμου μόνιμης διαμονής (μετεγκατάσταση) κατόχων τίτλων διαμονής που εκδίδονται από τις Περιφέρειες ή το ΥΠΕΣΑΗΔ
σελ.13…Ωστόσο, προκειμένου να αποφευχθούν αποκλεισμοί από την εκλογική διαδικασία, λαμβανομένου υπόψη ότι ενδεχομένως ικανός αριθμός υπηκόων τρίτων χωρών που είναι κάτοχοι μακροχρόνιων τίτλων διαμονής, δεν χρειάστηκε να συναλλαγούν με τη διοίκηση & ως εκ τούτου δεν προέβησαν σε δήλωση μεταβολών, μεταξύ των οποίων & δήλωση μεταβολής κατοικίας & με γνώμονα ότι η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος συναρτάται κατ’ εξοχήν με την ανάπτυξη δεσμών με την τοπική κοινωνία του Δήμου στον οποίο πραγματικά διαμένουν, προκρίνεται η πρόβλεψη ειδικής διαδικασίας πιστοποίησης της πραγματικής ημερομηνίας μετεγκατάστασης. Η διαδικασία αυτή περιγράφεται στο Παράρτημα της παρούσας που αφορά στην 2η ενότητα.
Δηλαδή προκρίνει ο Υπουργός από μόνος του ειδική διαδικασία πέραν της αναφερόμενης στο νόμο & μάλιστα διατάσσει με το παράρτημα των σελίδων 48-54 τη Διοίκηση να ενεργήσει σχετικά παρακάμπτοντας το Νόμο προκειμένου να γραφούν όσοι περισσότεροι αλλοδαποί ψηφοφόροι στους εκλογικούς καταλόγους

Ν. 3838/2010 άρθρο 15 Αίτηση εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους
3. Η αίτηση εγγραφής σε ειδικό εκλογικό κατάλογο πρέπει να συνοδεύεται από:
γ…Για την απόδειξη της διετούς τουλάχιστον διάρκειας της διαμονής στο δήμο της Χώρας, στους εκλογικούς καταλόγους του οποίου πρόκειται να γίνει η εγγραφή, εφαρμόζονται τα όσα προβλέπονται για τη μεταδημότευση των Ελλήνων πολιτών στο άρθρο 15 παρ. 7 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (κ.ν. 3463/2006, ΦΕΚ 114 Α’), όπως ισχύει κάθε φορά.
Κώδικας Δήμων & Κοινοτήτων 
άρθρο 279 Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας
…Η οικεία βεβαίωση χορηγείται εφόσον προκύπτει πραγματική εγκατάσταση στο Δήμο ή στην Κοινότητα, που αποδεικνύεται με την υποβολή από τον ενδιαφερόμενο απόδειξης λογαριασμού Δ.Ε.Κ.Ο. ή αντιγράφου εκκαθαριστικού της οικείας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.)…

Κανόνας Δικαίου που θεσπίζει η Εγκύκλιος 6 στις σελίδες 14-16
Απόδειξη διάρκειας διετούς κατοικίας & έκδοση Βεβαίωσης Μόνιμης Κατοικίας για τους κατόχους τίτλων διαμονής που χορηγούνται από τις αστυνομικές αρχές
Σελ.15…Επίσης, σε ό,τι αφορά στην διαδικασίας έκδοσης βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας, εφόσον η σχετική απόδειξη δεν είναι ευχερής με την προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών ή υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με την πραγματική εγκατάσταση του αιτούντος, αποδεικτικά μέσα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των δημοσίων αρχών π.χ. βεβαιώσεις άλλων αρχών, όπως του διευθυντή του σχολείου όπου φοιτούν τα τέκνα ή άτομα & η αυτοψία από υπαλλήλους του Δήμου ή τη δημοτική αστυνομία, αλλά & ένορκες ή απλές υπεύθυνες δηλώσεις άλλων προσώπων γνωστής κατοικίας, θα πρέπει να γίνονται αποδεκτά.
Αποκλειστικά οι αλλοδαποί βάσει της εγκυκλίου μπορούν να λαμβάνουν βεβαιώσεις μόνιμης κατοικίας υποχρεωτικά από το Δήμο με δικαιολογητικά, που δεν προβλέπονται από το νόμο "
Ιωάννης Ανδριόπουλος, νομικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...