"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

H Aπάτη «Ομπάμα» - The Obama Deception

Print this post
Για πρώτη φορά σε 2 μέρη με ελληνικούς υπότιτλους, το ντοκιμαντέρ του Alex Jones που κατάφερε να δείξει σε όλους πως ο πρώτος «έγχρωμος» πρόεδρος των Η.Π.Α., δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια καλοστημένη απάτη και ότι ο ίδιος ήρθε για να συνεχίσει την πολιτική του Μπους του νεότερου.

Η "Απάτη Obama" είναι ένα δυνατό ντοκυμαντέρ που καταστρέφει τελείως τον μύθο ότι ο Barack Obama εργάζεται για το συμφέρον του Αμερικανικού λαού. Το φαινόμενο Obama είναι μια απάτη προσεκτικά δουλεμένη από τους αρχηγούς της Νέας Τάξης. Προωθείται ως σωτήρας σε μια προσπάθεια εξαπάτησης του Αμερικανικού λαού ώστε να δεχτούν την παγκόσμια δουλεία. Τα σχέδια της Νέας Τάξης έφτασαν πια σε κρίσιμο σημείο.

Δεν μιλάμε πλέον για Αριστερά και Δεξιά: Μιλάμε για μια Παγκόσμια Κυβέρνηση.



Οι διεθνείς τράπεζες σχεδιάζουν να λεηλατήσουν τον λαό των ΗΠΑ και να τους μετατρέψουν σε σκλάβους μιας Παγκόσμιας Φυτείας.Δείτε το "Η Απάτη Obama" και μάθετε πώς:
* Ο Obama συνεχίζει τη διαδικασία μεταμόρφωσης της Αμερικής σε κάτι που θυμίζει Ναζιστική Γερμανία, με επιβεβλημένη Εθνική Υπηρεσία, εγχώριους πολίτες-κατασκόπους, υποκλοπές άνευ ενταλμάτων, κατάργηση της Δεύτερης Τροποποίησης, στρατόπεδα της F.E.M.A και στρατιωτικό νόμο.
* Οι χειριστές του Obama ανοιχτά πλέον ανακοινώνουν τη δημιουργία μιας νέας Παγκόσμιας Τράπεζας που θα εξουσιάζει κάθε έθνος πάνω στη γη μέσα από φόρους για τον άνθρακα και τη στρατιωτική δύναμη.
* Διεθνείς τραπεζίτες αποφασιστικά σχεδίασαν την παγκόσμια οικονομική κρίση για να χρεωκοπήσουν τα έθνη του πλανήτη και να φέρουν την Παγκόσμια Κυβέρνηση.

* Ο Obama σχεδιάζει να λεηλατήσει τη μεσαία τάξη, να καταργήσει τις συντάξεις και να δημιουργήσει ομοσπονδιακές πολιτείες ώστε ο πληθυσμός να εξαρτάται απόλυτα από την Κεντρική Κυβέρνηση.
* Η Ελίτ χρησιμοποιεί τον Obama ώστε να εξευμενίσει τον κόσμο και να μπορέσει να μπει λαθραία στην Βορειοαμερικανική Ένωση, να ξεκινήσει έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο και να συνεχίσει την κατοχή στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το ντοκυμαντέρ είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον της Δημοκρατίας και για τη δημοκρατία παγκοσμίως. Ο πρόεδρος Barack Obama είναι μόνο το εργαλείο ενός μεγαλύτερου σχεδίου. Έως ότου όλοι ενημερωθούν, η ανθρωπότητα θα παραμένει αιχμάλωτη στους αφέντες της Νέας Τάξης.

Μέρος 1ο :



i apati tou ompama from sikofantis on Vimeo.


Μέρος 2ο :



i apati tou ompama 2 from Dimotion on Vimeo.





ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...