"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Το Ταμείο Παρακαταθηκών, παράνομα, παύει να δέχεται τη μερική εξόφληση των λογαριασμών της ΔΕΗ!

Νωρίς το πρωί, πληροφορηθήκαμε από μέλος μας ότι, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠκΔ), από την περασμένη Πέμπτη, έπαψε να δέχεται “σύσταση παρακατάθεσης” πολιτών, για το ζήτημα των λογαριασμών της ΔΕΗ (δηλαδή για τη μερική εξόφληση των λογαριασμών της ΔΕΗ, χωρίς την πληρωμή του ειδικού τέλους ακινήτων).

Αμέσως, επικοινωνήσαμε με τα τηλέφωνα του ΤΠκΔ σε διάφορες πόλεις και επιβεβαιώσαμε την πληροφόρηση ως ορθή. Μάλιστα, οι υπάλληλοι με τους οποίους μιλήσαμε, μας ανέφεραν ότι υπάρχει “σχετική γνωμάτευση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους” η οποία τους απαγορεύει να δέχονται παρακαταθέσεις!

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ανοιχτή Επιστολή στον Κ. Παπούλια, από ένα διαδηλωτή της Θεσσαλονίκης.

 Απόψε κ. Παπούλια, εμφανισθήκατε στα ΜΜΕ, έξαλλος και ίσως δακρυσμένος, διότι κάποιος από εμάς σας αποκάλεσε προδότη. Σύμφωνα με τα λεγόμενά σας, αυτό αποτελεί αδικία, διότι έχετε αντιστασιακό παρελθόν (κατά την πρώϊμη εφηβεία σας), στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (όπως και ο κ. Παπουτσής και ο κ. Πάγκαλος στην φοιτητική εποχή τους).

 Σας γράφω λοιπόν από την πρώτη σειρά των συγκεντρωμένων, για να παρουσιάσω μια καθαρά προσωπική άποψη για εσάς, από την πλευρά ενός .....

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Περί των δηλώσεων του κΠροέδρου της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια, αστυνομίας και αντιδράσεων του κόσμου

  Ήταν βέβαιο ότι το κλάμα περί " ιερών " θεσμών της Δημοκρατίας και τα λοιπά που έπεσε στα κανάλια από τους "δήθεν" βουλευτές του κάθε κόμματος  και κυρίως των βουλευτών του κυβερνώντος, δεν θα "πήγαινε" ασχολίαστο και χωρίς τον κατάλληλο αντίλογο από τους πολίτες, που δείχνουν να ξυπνάνε και να ξεμπροστιάζουν του " YES MAN". Ακολουθούν σχόλια πολιτών σε παντώς είδους μέσα διαδικτυακής επικοινωνίας.

Βίντεο από την σημερινή παρέλαση στην Θεσσαλονίκη.

 Κρίνετε και μόνοι σας αν η αγανάκτηση και ο θυμός , υποκινούνται απο τον ΣΥΡΙΖΑ ή απο τον απλό κόσμο που βρέθηκε εκεί για έναν σκοπό. Να αποδοκιμάσει αυτούς που τον έχουν οδηγήσει στο τέλμα.

38 000 ΟΧΙ στους Γερμανούς από έναν Έλληνα

  Ο Ουϊνστον Τσώρτσιλ είχε πει το ιστορικό “οι ήρωες πολέμανε σαν ΄Έλληνες”. Όπως φάνηκε βέβαια εκ των υστέρων δεν ήταν μόνο αναγνώριση του αγώνα των Ελλήνων ενάντια στις δυνάμεις του Άξονα,αλλά και εκδήλωση της ανησυχίας του,γι΄ αυτό το λαό που στα πολύ δύσκολα με κάποιο μαγικό τρόπο αφυπνίζεται,ενώνεται,πολεμά μέχρι θανάτου για την εθνική του αξιοπρέπεια. Γι΄ αυτό και αμέσως μετά τα καλά και θερμά του λόγια, ο Τσώρτσιλ, έπαιξε σημαντικό ρόλο στον εθνικό διχασμό που ακολούθησε το τέλος της Κατοχής.
Δεν γνωρίζουμε αν ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε στο μυαλό του κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό που τον έκανε να εκφράσει το θαυμασμό του για τη μαχητικότητα των Ελλήνων.

Αυτή τη στιγμή στο ALTER, ένας ένας οι βουλευτές πέρνουν σειρά και κλέγονται στο τηλέφωνο κατηγορώντας ευθέως τους πολίτες

  Με μια δυο εξαιρέσεις, βουλευτές παίρνουν το λόγο με τηλεφωνική επικοινωνία στο κανάλι του ALTER και αναφέρονται στα σημερινά γεγονότα, που κατά την γνώμη τους προσβάλλουν την μνήμη των πεσόντων καθώς και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Κάρολο Παπούλια.
  Ειδικά οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ , μοιάζουν να βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου!
 Στο σύνολό τους καταδικάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας το υπεύθυνο για τα σημερινά φαινόμενα.

Κύριοι είστε αλλού! Αλλού! Ποιος ξέρει, ίσως κάπου που σας έχουν υποσχεθεί ,οι πραγματικοί ηγέτες, ότι θα πάτε όταν θα έρθει η ώρα σας.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ενέργειες νόμιμης αντίδρασης κατά του τέλους ακινήτων

Σε προηγούμενο άρθρο, είχαμε αναφέρει τη θέση του Συλλόγου για το ζήτημα του “Ειδικού Τέλους Ακινήτων”, η οποία είχε προκύψει μετά από κατά πλειοψηφία απόφαση του Δ.Σ. .

Σήμερα, μετά και την εμπειρία που στο μεταξύ προέκυψε, αλλά και όλες τις εξελίξεις επί του ζητήματος, επιθυμούμε να επαναλάβουμε τις θέσεις μας, αλλά και τις προτάσεις μας για το ζήτημα.

Οι επιλογές που έχει ένας πολίτης επί του τέλους ακινήτων είναι οι παρακάτω:

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Η " Μάχη των Μαχών" της σύγχρονης Ελλάδος. Οι σύγχρονές Θερμοπύλες.Η μάχη στο ύψωμα 731



  Μιλώντας σήμερα σχετικά με το Έπος του 1940, οι εικόνες που μας έρχονται στο μυαλό είναι οι ίδιες με αυτές των παιδικών μας χρόνων, από τα διάφορα βιντεο-ντοκουμέντα με τους ευζώνους και τους στρατιώτες μας να εφορμούν στο χιόνι καταδιώκοντας τον εχθρό και άλλες με νέους να χαιρετούν και να ανεμίζουν τα καπέλα τους χαιρετώντας συγγενείς και φίλους στο τρένο που θα τους πάει στην πρώτη γραμμή.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Όταν οι Γερμανοί λεηλατούσαν την ελληνική οικονομία

Σε μια εποχή που η Ελλάδα βρίσκεται υπό οικονομική "κατοχή" και απειλείται με διεθνή εποπτεία και με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου την ερχόμενη Παρασκευή, η εφημερίδα "Δημοκρατία" , θα δημοσιεύσει την Παρασκευή συγκλονιστικά στοιχεία των ολέθριων συνεπειών της κατοχής της Ελλάδας από τους Γερμανούς κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Πρόκειται για μια έρευνα, που παρουσιάστηκε το 1945,  στο Παρίσι και το Λονδίνο, καθώς και στη διάσκεψη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) στον Αγ. Φραγκίσκο και απαριθμεί αναλυτικά τις απώλειες  της Ελλάδας,  σε πληθυσμό, περιουσία και υποδομές.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Για όσους ακόμα πιστεύουν ότι δεν έχουμε χούντα στην Ελλάδα πλέον. ΟΑΚΑ 22-10-2011

Το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του «τριφυλλιού» και έγραφε : «πολίτικοι λαμόγια βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων» σίγουρα σε κάποιους δεν άρεσε. Μετά την...απαράδεκτη ενέργεια του διαιτητή να διακόψει το ματς προκειμένου να κατέβει, η συνέχει δόθηκε έξω από το γήπεδο.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ: Άρθρο – σοκ από τον τ. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου που καταλογίζει απιστία σε βαθμό κακουργήματος για Παπανδρέου και υπουργούς!! (βίντεο)

 Είναι κοινώς γνωστό, ότι ο κ. Καραμανλής, μετά την απειλή του κ. Παπανδρέου, πως αν δεν γίνουν πρόωρες εκλογές θα ρίξει την κυβέρνηση κατά την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, προκειμένου να τερματίσει την προκληθείσα αβεβαιότητα των πολιτών και την εξ αυτής ζημία της οικονομίας, αναγκάσθηκε να προσφύγει σε εκλογές. Ετόνισε όμως, κατά τρόπον δραματικό, εις την τελευταία ομιλία του στο Πεδίον Άρεως, ότι η λύση της κρίσεως πρέπει να είναι «Ελληνική». Η διατύπωση αυτή είναι άκρως χαρακτηριστική και αποκαλυπτική του γεγονότος, ότι εγνώριζε ή υποπτευόταν τι εσκόπευε να πράξει ο κ. Παπανδρέου.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Άγγλος καθηγητής της Οξφόρδης βάζει στην θέση τους, τους Σκοπιανούς.

 Ο κ.Ρόμπιν Λέϊν Φοξ είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Μιλώντας στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης για μία έκθεση που γίνεται στη χώρα του για τη Μακεδονία ,έκανε μια τόσο δήλωση που είναι βέβαιο ότι θα έχει προκαλέσει ταραχή στην ηγεσία των Σκοπίων.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Οι Γερμανοί ξανάρχονται! - Α.Μέρκελ: "Κυβέρνησή μας στην Αθήνα"!

Επιβεβαιώνει η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ την εγκατάσταση μόνιμης ευρωπαϊκής κυβέρνησης στην Αθήνα με πλήρεις εκτελεστικές αρμοδιότητες, όπως είχε μεταδώσει το μεσημέρι το πρακτορείο Reuters.

Μιλώντας σε στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού, ανακοίνωσε την πρόθεση σχηματισμού μόνιμης κυβέρνησης της τρόικας στην Αθήνα, η οποία θα αναλάβει τον έλεγχο των δημοσιονομικών και ό,τι άλλο χρειαστεί.

Τι θα συμβεί στους Έλληνες με το "κούρεμα" του χρέους

Πόσα βήματα απέχει η χώρα μας από τη χρεοκοπία; Είναι το "κούρεμα" η ενδεδειγμένη λύση και πόσο θα μας στοίχιζε σήμερα η έξοδος από την Ευρωζώνη; Ο οικονομολόγος Β. Βιλιάρδος, απαντά

Λίγες ημέρες πριν τη Σύνοδο Κορυφής, που θα κρίνει την "τύχη" του ελληνικού δημόσιου χρέους, ο κ. Βιλιάρδος αναλύει και εξηγεί, τι σημαίνει "κούρεμα" σε πραγματικά νούμερα και υπό τις σημερινές συνθήκες, τι μπορεί να κάνει η Ελλάδα για να αποφύγει την πτώχευση, έστω και την ύστατη στιγμή, καθώς και τι θα σημάνει η μονομερής και οικειοθελής αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Ποιες είναι οι εκτιμήσεις του για την αποδοτικότητα των μέτρων της κυβέρνησης και κατά πόσο οι θυσίες των Ελλήνων "πιάνουν τόπο";

Προς Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ: Έίστε Έλληνες; Αποδείξτε το!

Απόψε το βράδυ στις 20.00 στην Βουλή οι 154 Έλληνες που αποτελούν την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ θα αποφασίσουν για το αν θα δώσουν τα κλειδιά της Ελλάδας στις κατοχικές δυνάμεις που "ζεσταίνουν τις μηχανές τους" για να εισβάλουν ως νέα κυβέρνηση στον σβέρκο των Ελλήνων ή θα παλαίψουν για να δώσουν πρώτα απ'όλα στην χώρα την χαμένη της αξιοπρέπεια.

Η ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του πολυνομοσχεδίου θα διεξαχθεί στη Βουλή στις 8 το βράδυ της Τετάρτης.

Τέλος τα ψέματα! Όποιος από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, είναι Έλληνας, νιώθει Έλληνας και δεν γράφει απλά η ταυτότητά του την λέξη "Έλληνας", είναι η ώρα να το αποδείξει!

Πηγή

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

REUTERS: Ζητάνε προδότη-δωσίλογο να κυβερνήσει την Ελλάδα!

"Χρειαζόμαστε κάποιον που να μιλάει την ελληνική, αλλά να μην είναι με το μέρος των Ελλήνων"! Με αυτή τη φράση κορυφαίος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης περιγράφει στο Reuters το σχέδιο που συγκεντρώνει όλο και περισσότερους υποστηρικτές και θέλει να υπάρξει ευρεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας, ώστε να προωθηθούν όλα όσα ζητούν οι δανειστές.

Δηλαδή ζητάνε έναν ξενόψυχο προδότη, δωσίλογο, ανάλογο με την κυβέρνηση Ράλληδων και Λογοθετόπουλων της Κατοχής! Κι εμείς απεργούμε μόνο για την εφεδρεία ή για τους μισθούς, αντί να απεργούμε για την εθνική ανεξαρτησία!

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Συμμαχία Ισραήλ-Κούρδων κατά Τουρκίας με UAV Heron στο Β.Ιράκ

Στρατηγική κίνηση υψίστης σημασίας που πλέον φέρνει σε απ’ευθείας μάχιμη αντιπαράθεση το Ισραήλ και την Τουρκία, προχώρησε το Τελ Αβίβ, αναλαμβάνοντας την … έγκαιρη προειδοποίηση των Κούρδων του Βορείου Ιράκ, αλλά πιθανότατα και την στοχοποίηση τουρκικών εγκαταστάσεων στη Νοτιοανατολική Τουρκία με έξι UAV Heron που εγκατέστησαν σε αεροδρόμια του Β.Ιράκ που ελέγχονται από την τοπική κουρδική κυβέρνηση!

Δηλαδή πρακτικά πήραν τα UAV που κυνηγούσαν Κούρδους από την Τουρκία και τα έθεσαν στην διάθεση των Κούρδων για να κυνηγάνε … Τούρκους, αλλά και Ιρανούς! Είναι γνωστό, βέβαια ότι τα δέκα UAV Heron έχουν παρακρατηθεί στο Ισραήλ και δεν έχουν παραδοθεί στην Τουρκία, ούτε τα τελευταία της παραγγελίας, ούτε αυτά που είχαν επιστρέψει στο Ισραήλ για επισκευές.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Το μουσείο του Λούβρου παραδίδει μαθήματα ιστορίας στους Monkeydonians

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της μεγάλης έκθεσης στο Λούβρο με τίτλο «Αρχαία Μακεδονία: Στο βασίλειο του Μεγάλου Αλεξάνδρου», που εγκαινιάζεται στις 13 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μία έκθεση που επισφραγίζει την άριστη ελληνογαλλική συνεργασία σε επίπεδο μουσείων και αρχαιολόγων και προκαλεί την πιο κατάλληλη στιγμή μία ιδιαιτέρως θετική εικόνα για την Ελλάδα και τον Πολιτισμό της.

Καμμένος Δεν θα παραδοθεί η χώρα..δεν θα γονατίσουμε

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ραββίνος Marcus Eli Ravage - ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

 Δύο άρθρα γραμμένα το μακρινό 1928 από τον ραββίνο Marcus Eli Ravage, αναπτύσουν τις απόψεις του για το θέμα του αντισημιτισμού και του μίσους εναντίον των Εβραίων. Κάθε άλλο παρά αμυντικός ο Ravage εκθειάζει όλους όσους παραμένουν ακόμα και σήμερα ανιστόρητοι και ανίδεοι. Ένα καταπληκτικό κείμενο που λέει μεγάλες αλήθειες ,οι οποίες καθορίζουν τον άνθρωπο ακόμα και σήμερα.

 Τα παρακάτω δύο άρθρα είναι ιδιαιτέρως σημαντικά διότι έχουν  γραφεί από τον Marcus Eli Ravage, έναν ραββίνο συγγραφέα που "ετιμάτο υπό την εύνοια των Rothschilds (των εβραίων τραπεζιτών) σαν ο μόνος εγκεκριμένος βιογράφος τους". Αυτό που ακολουθεί αποτελεί μια πιστή μεταφορά. Μπορείτε να ελέγξετε τα άρθρα αυτά σε οποιαδήποτε μεγάλη βιβλιοθήκη  αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία.

Κι όμως αυτός θεωρείται Έλληνας!!! - “ Η Ελλάδα θα ενωθεί με την Τουρκία”

“Η Ελλάδα που έχει φτάσει στο χείλος της πτώχευσης θα αποκοπεί από την Ευρώπη και θα ενωθεί με την Τουρκία” υποστηρίζει ο καθηγητής Δημήτρης Κιτσίκης , παγκοσμίου φήμης Έλληνας Τουρκολόγος .Ο καθηγητής Κιτσίκης παραδίδει μαθήματα ως επισκέπτης καθηγητής στο πανεπιστήμιο Οικονομικών και Μάνατζμεντ του Γκεντίζ δηλώνει πως «ακόμη και ο πιο φανατικός Έλληνας εθνικιστής σκέπτεται αυτήν τη λύση.»

Ο Κιτσίκης που συνεχίζει την ζωή του σε Καναδά και Ελλάδα, ενημερώνει τους Τούρκους και ξένους μαθητές του σχετικά με τις εξελίξεις.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...