"Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης "
Διογένης από τη Σινώπη 400 - 325 π.χ
Μέγεθος γραμμάτων
+ + + + +
Share |

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Για όσους ακόμα πιστεύουν ότι δεν έχουμε χούντα στην Ελλάδα πλέον. ΟΑΚΑ 22-10-2011

Print this post
Το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του «τριφυλλιού» και έγραφε : «πολίτικοι λαμόγια βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων» σίγουρα σε κάποιους δεν άρεσε. Μετά την...απαράδεκτη ενέργεια του διαιτητή να διακόψει το ματς προκειμένου να κατέβει, η συνέχει δόθηκε έξω από το γήπεδο.




Αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν αυτοκίνητο, κατέβασαν τον κόσμο και τους ζητούσαν να δείξουν το πανό που είχαν για να δουν τι έγραφε, ενώ παράλληλα είχαν προσεγγίσει το Στάδιο διμοιρίες των ΜΑΤ. Η αστυνομία ξεκίνησε να βαράει απροκάλυπτα τον κόσμο, με τους προϊστάμενους τους να τους δίνουν συγχαρητήρια και συμβουλές του τύπου «μπράβο, έτσι τους αξίζει», ενώ ζητούσαν από την διμοιρία να περικυκλώσει το αυτοκίνητο!

Ο κόσμος όμως του Παναθηναϊκού σιγά-σιγά αυξανόταν με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνει... εκρηκτική! «Τι κάνετε ρε, ξευτιλίζεστε για 800 ευρώ», φώναζε ο κόσμος στους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέχιζαν να βαράνε! Στο τέλος μάλιστα συνέλαβαν τους επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, χωρίς ούτε καν να τους πουν το λόγο! Από τον Παναθηναϊκό έλεγαν ότι υπήρξαν εντολές εκ των άνωθεν που ζητούσαν τη σύλληψη αυτού που είχε το πανό.


Αναρτήθηκε από tromaktiko


- Από την οπαδική διαδικτυακή σελίδα Πράσινα Νέα


" Τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας έγιναν σύνθημα και πανό από τους φίλους του Τριφυλλιού.

Οι φίλαθλοι των πράσινων από την αρχή του παιχνιδιού είχαν αναρτήσει πανό πολιτικού περιεχομένου (μπορείτε να το δείτε στη φωτογραφία) με τον διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Μήτσιο, να διακόπτει το ματς για αυτό το λόγο στο 38ο λεπτό. Ο διαιτητής ζήτησε να κατέβει το πανό για να συνεχιστεί ο αγώνας με τους φίλους του Παναθηναϊκού, όχι μόνο να μην το κατεβάζουν, αλλά να φωνάζουν και συνθήματα κατά της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.





Μάλιστα, την κίνησή τους αυτή χειροκρότησε όλο το γήπεδο που αποδοκίμαζε έντονα τον κ. Μήτσιο. Τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, όμως το θέατρο του παραλόγου συνεχίστηκε έξω από το ΟΑΚΑ. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, η αστυνομία με... άνωθεν εντολή προσήγαγε τους κατόχους του πανό, ενώ ξυλοκόπησε και όσους βρέθηκαν εκείνη στη στιγμή στη συγκεκριμένη περιοχή. "


Δείτε το βίντεο



Panathianaikos - Ergotelis diakopi by greenfaliro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...